Emhætte og ulven

Der skal drama til, hvis bundlinjen en dag skal blive sort.

Emhætte og ulven Fredag den 3. marts kommer Pligten Kalder forbi Kino Den Blå Engel.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 3. marts kommer Pligten Kalder forbi Kino Den Blå Engel med deres tour ”Emhætte og Ulven". Det er stadig de røde tal på bundlinjen i Pligten Kalders årsregnskab, der motiverer den sejlivede kvartet til at tage på landevejen igen.

"Kun for pengenes skyld" touren blev på grund af Covid-19 ikke den forventede økonomiske succes de fire modne mænd havde håbet på. Men nu er de fire igen klar til at rejse land og rige rundt med ’Emhætte og Ulven’, som 2023 touren hedder. Den 3. marts gæster de således Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Pligten Kalder har nemlig indset, at musik i sig selv alene ikke gør det. Der skal drama til, hvis bundlinjen en dag skal blive sort. Og musical, det er det folk vil have. Johan Olsen skal naturligvis spille hovedrollen som den kønsforvirrede Emhætte, der fortvivlet leder efter sin identitet. Rollen som det dumme svin, Ulven, er naturligvis lagt i munden på Torben Steno. De to arbejder stadig på, at gøre librettoen helt færdig.

Indtil premieren på musicalen, kan Pligten Kalder i øvrigt opleves ved koncerter, hvor den virtuose blæser, Peter Jessen og geniet fra Glamsbjerg, Søren Mikkelsen på bas og wellnesstangenter udsmykker uddrag fra "Emhætte og Ulven" samt en god portion af de slidstærke Pligten Kalder klassikere, som "Rotten", "Blot fordi" og "Hvorfor er jeg ikke død".

Billetter er ude nu, og kan købes i Kino Den Blå Engel og på biografens hjemmeside.

Del