Elinstallatørvirksomheden Multi-Tech A/S køber stort el-firma

Virksomheden opererer fortrinsvist i Nordvestsjælland med afdelinger i Holbæk, Kalundborg, Sorø, Hvalsø, Korsør og Højby

Elinstallatørvirksomheden Multi-Tech A/S køber stort el-firma
Ricco Lind Hansen (tv), medejer og direktør i Multi-Tech A/S, samt Jens Andersen (th), direktør i Eiland Electric A/S. Privatfoto

Elinstallatørvirksomheden Multi-Tech A/S har netop indgået aftale om opkøb af virksomheden Eiland Electric A/S, som fortsætter med nuværende ledelse og eget navn, oplyses der i en pressemeddelelse.

Jens Andersen, Direktør i Eiland Electric A/S, og Ricco Lind Hansen, medejer og direktør i Multi-Tech A/S i Kalundborg, ser store perspektiver i aftalen. Ricco Lind Hansen siger følgende om aftalen.

”Eiland Electric er en stærk virksomhed med kompetente medarbejdere, der passer godt ind i den strategi, som Multi-Tech har lagt. Jens Andersen, der er direktør i Eiland Electric, og jeg kender hinanden rigtig godt, og kulturen i de to virksomheder bygger på rigtig mange af de samme værdier. Jeg ser derfor et stort potentiale for at de to virksomheder i fællesskab kan skabe merværdi for vores kunder og medarbejdere,” siger han.

Og netop værdi for kunderne er også et meget vigtigt mål for Jens Andersen, direktør i Eiland Electric.

”Jeg har længe undersøgt muligheder for at udvikle og fremtidssikre Eiland Electric. Ikke mindst af hensyn til mine kompetente medarbejdere. Jeg er helt sikker på, at Multi-Tech og Eiland Electric i fællesskab kan skabe værdi ikke kun for kunder, men også for vores medarbejdere. Vi får helt nye muligheder for at udvikle, uddanne og specialisere vores medarbejdere, når vi er én samlet enhed,” siger han.

Multi-Tech A/S overtager det fulde ejerskab af Eiland Electric A/S, og Jens Andersen fortsætter i sin nuværende rolle som direktør for virksomheden. Eiland Electric som selvstændigt brand fortsætter ligeledes.

”Eiland Electric er en veldrevet virksomhed med en lang historie. Vi ser det kun som en fordel, at virksomheden fortsætter sine gode takter med Jens Andersen i spidsen. Jens og jeg vil i fællesskab stille og roligt se på, hvordan vi bedst muligt udnytter de synergier, stordriftsfordele, mv. som der ligger i aftalen,” siger Ricco Lind Hansen.

Virksomheden opererer fortrinsvist i Nordvestsjælland med afdelinger i Holbæk, Kalundborg, Sorø, Hvalsø, Korsør og Højby

Om Muliti-Tech
Multi-Tech tilbyder alt indenfor el-installationer i alle brancher fra bolig til erhverv, industri, boligselskaber og landbrug. Selskabets ejerkreds består af Niels Jørgensen, Thomas Aunsbak, Esben Christensen og Ricco Lind Hansen. Virksomheden lægger vægt på værdier som kvalitet, troværdighed og adfærd.Multi-Tech har pr. maj 2023 ca. 165 medarbejdere. 

Om Eiland Electric
Eiland electric har siden 1960 løst alle typer el-installationsopgaver for virksomheder, private og offentlige kunder. Under binavnet Dansk Termografi udføres kabelsporing og termografi. Eiland electric beskæftiger ca. 30 medarbejdere.

Del