Elever stod for Oktoberfest på plejecenter

Det var de fire elever på stedet som havde arrangeret festen for beboerne, og eleverne var selvfølgelig iført festlige tyrolerkjoler.

Elever stod for Oktoberfest på plejecenter
Det var de fire SSH og SSA-elever på Bregninge Plejecenter, som stod for den festlige Oktoberfest torsdag middag. Fra venstre er det, Bettina Sørensen, Enas Al-Hilali, Sofie Hansen og Christina Hjort. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Beboerne på Bregninge Plejecenter var torsdag inviteret til Oktoberfest i den flot pyntede samlingssal. Det var stedets fire SSH og SSA-elever som stod for det festlige arrangement.

Der var godt gang i gasgrillen torsdag lige omkring middag, hvor der blev grillet store pølser, og i den store festsal på Bregninge Plejecenter var der pyntet festligt op. Beboerne var nemlig inviteret til Oktoberfest med god mad, drikke og musikunderholdning af Thopper.

Det var de fire elever på stedet, Bettina Sørensen, Enas Al-Hilali, Sofie Hansen og Christina Hjort, som havde arrangeret festen for beboerne, og de var selvfølgelig iført festlige tyrolerkjoler.

”Det er os elever som har arrangeret oktoberfesten, det er normalt af eleverne står for et par fester hver år for vores beboere, og så er vi gået all-in med tyrolerkjoler for at gøre det lidt mere festligt,” fortæller Sofie Hansen.

Beboerne på plejecentret havde også fundet det pæne tøj frem og sad bænket rundt om bordet, da Bettina Sørensen læste menuen op.

”Velkommen til Oktoberfest som vi elever har arrangeret, menuen består af grillede pølser, flødekartofler, broccolisalat, brød og ellers alt hvad der hører til en grillet pølse. Så er der drikkelse, god musik fra Thopper og ellers rigtigt godt humør, vi glæder os til at hygge om jer.”

Herefter serverede de fire elever mad for beboerne, som hyggede sig med en kold øl/ vand og musik fra Thopper.

Del