Elever og lærlinge inviteres til fastelavn og grillpølser

"vi vil rigtigt gerne have elever og lærlinge fra både små og store virksomheder, så om man er elev i en tøjforretning eller på et kontor, eller lærling som murer, tømrer eller maler, så er man velkommen.”

Elever og lærlinge inviteres til fastelavn og grillpølser
Foto: Colourbox

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer medlemmer af Lærlinge- og ElevNetværket til tøndeslagning grillpølser og masser af sociale oplevelser.

Tilbage i oktober sidste år havde Kalundborg egnens Erhvervsråd inviteret mestre og lærlinge/elever til en snak om etablering af et lærlingenetværk i Kalundborg. 146 mødte op i Kino Den Blå Engel for at høre mere om projektet, hvis formål er, at samle lærlinge og elever på tværs af fag og virksomheder 3-4 gange om året til noget sjovt, noget lærerigt og ikke mindst til noget hyggeligt og socialt.

Der var stor opbakning til at danne et lærlinge- elevnetværk i Kalundborg og nu er Kalundborgegnens Erhvervsråd klar med det første arrangement, nemlig et fastelavnsarrangement hvor der skal slås katten af tønden, spises grillpølser og selvfølgelig er der også en faglig del, eleverne fra Novozymes vil fortælle om at være elev på en stor virksomhed.

”Det kræver, at firmaet melder sig ind i Lærlinge- og ElevNetværket, for at elever og lærlinge kan deltage i arrangementet, og nu er det her så det første arrangement, så vi er lidt spændte på hvad de unge synes om det og håber selvfølgelig at de vil bakke op,” fortæller Morten Hass Augustsen erhvervskonsulent fra Kalundborgegnens Erhvervsråd, og fortsætter,

”Det er det sociale som er det vigtigste, det handler om at få dem til at snakke med hinanden på tværs af brancher, det handler i virkeligheden om at kunne sige, at det er fedt af være lærling i Kalundborg ud over at man er på en super spændende virksomhed, så vi vil rigtigt gerne have elever og lærlinge fra både små og store virksomheder, så om man er elev i en tøjforretning eller på et kontor, eller lærling som murer, tømrer eller maler, så er man velkommen.”

Lærlinge- og ElevNetværkets fastelavnsarrangement foregår torsdag d. 16. februar fra kl. 14 – 16.30 på Novos Fritidscenter, Hovvejen 10, Kalundborg.

På dagen vil lærlinge og elever høre om Novozymes, slå katten af tønden (med fede præmier til Kattekonger og Dronninger) og nyde nogle varme grillpølser sammen med andre lærlinge og elever.

Arrangementet er for medlemmer af Lærlinge- og ElevNetværket. Hvis firmaet ikke er blevet meldt ind i netværket endnu, kan du gøre det her.

Tilmeld dig klik her

Del