Efterlyst mand med ulovlig kniv

Torsdag sidst på eftermiddagen standsede politiet en personbil i Mullerup, hvor passageren viste sig at være efterlyst af politiet.

Efterlyst mand med ulovlig kniv
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag sidst på eftermiddagen standsede politiet en personbil i Mullerup med henblik på rutinemæssig kontrol af køretøjet og de to personer, som befandt sig i den.

Der var intet at udsætte på føreren eller køretøjet, men passageren var en 27-årig mand fra Haslev, som viste sig at være efterlyst af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Han var ifølge Kriminalforsorgen ikke mødt op til afsoning af en frihedsstraf, og blev derfor efterlyst af politiet.

Den 27-årige blev på den baggrund anholdt, og ved visitationen fandt politiet ham i besiddelse af foldekniv med en bladlængde på ni centimeter. Det medførte en sigtelse for overtrædelse af knivloven og en beslaglæggelse af den ulovlige kniv, som bevis i sagen.

Politiet sørgede efterfølgende for at aflevere den 27-årige til Kriminalforsorgen, så afsoningen af den idømte frihedsstraf kunne begyndes. Det skriver Midt- og Vestsjælland i deres døgnrapport.

Del