Efterårssol på Hesteskue og Kræmmermarked

Lørdag fortsatte både kræmmere og ”hestefolk” på pladsen i Gørlev i det fine efterårsvejr.

Efterårssol på Hesteskue og Kræmmermarked
Til Hesteskuet og Kræmmermarkedet i efteråret er lørdag den store hestedag. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaardgitte@tv-kalundborg.dk

Fredag åbnede Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked endnu engang, og lørdag fortsatte både kræmmere og ”hestefolk” på pladsen i Gørlev i det fine efterårsvejr.

Til Hesteskuet og Kræmmermarkedet i efteråret er lørdag hestedagen, hvor hestene bliver udstillet og bedømt. Det var heste i alle størrelser, og både store og små gæster besøgte de mange heste.

Der har været hesteskue i Gørlev siden 1977 og denne gang er der tilmeldt 60 heste fordelt på racerne: Belgiske heste, Fell pony, Jydske heste, Shetlændere, Welsh, Haflingere, Knabstruppere og Miniature.

##REKLAME###

Underholdende shows i ringen

Søndag starter markedet kl. 10, og boder, tivoli m.v. åbner. Kl. 11. Derudover holder Tina Beck-Nilsson, der er 1. viceborgmester i Kalundborg Kommune (S), dagens åbningstale. Søndag er dagen, hvor de mange gæster bl.a. kan opleve flotte og underholdende show i ringen.

For de gæster, der også er til andre typer af hestekræfter, kan arrangørerne igen i år også præsentere et stort antal veteranbiler. Der venter en meget varieret og søndag, med masser af underholdning for hele familien.

Søndag kl. 16.00 lukker skue og marked for 2023.

For yderligere info på www.goerlevhesteogkraemmer.dk eller på facebook Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked.

Del