Efterårsjazz på Kontoret

Det første arrangement blev afholdt søndag eftermiddag på Kontoret. 

Efterårsjazz på Kontoret
Kalundborg Blues- & JazzClub afholdt søndag intimkoncert indenfor på Kontoret. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaardgitte@tv-kalundborg.dk

Efter en stor succes hen over sommeren med jazz i Kontorets gårdhave, er Kalundborg Blues- & JazzClub klar med et helt nyt tiltag med intimkoncerter indenfor på Kontoret. Den første blev afholdt søndag eftermiddag, og der var god tilslutning.

Otte koncerter hen over sommeren med stort set fuldt hus hver eneste gang i Kontorets gårdhave, er det blevet til. Derudover et medlemstal, som aldrig har været større hos Kalundborg Blues- & JazzClub, og derfor har de nu søsat et helt nyt tiltag med mindre koncerter indenfor på Kontoret I Kalundborg, og der var da også godt fyldt op ved bordene på en solskinssøndag i september, hvor gæsterne nød smørrebrød og kolde øl og sodavand.

Det var Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo, der spillede søndag. Det er et skandinavisk baseret jazz-band med et bredt stilistisk repertoire, der repræsenterer hele spektret af New Orleans Music fra begyndelsen indtil nu: Traditionel Jazz, Ragtime, Swing, Gospel, Rhythm & Blues og noget funky. Bandets unikke blanding af sange og deres friske og energiske fortolkninger, gør deres optrædener til en inspirerende og yderst kreativ musikalsk oplevelse.

Den næste koncert i rækken bliver søndag den 8. oktober kl. 13.30, hvor det er PS Swingband, som står på scenen og den tredje intimkoncert bliver en julekoncert med Jazz med To + 1. Det foregår mandag den 20. november kl. 18.30.

Del