Efterårsferie på Kalundborg Biblioteker

Kalundborg Biblioteker har arrangeret en uge fuld af spændende oplevelser for både små og store børn i skolernes efterårsferie.

Efterårsferie på Kalundborg Biblioteker Tirsdag d. 19. oktober kommer Teater Badut forbi Ubby Bibliotek- og Forsamlingshus med klovneforestilling ’Stor, Større, Størst’.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker har arrangeret en uge fuld af spændende oplevelser for både små og store børn, og der er noget for enhver smag. Der er bl.a. teater, kreative sysler, brætspil, højtlæsning ved bål og ikke mindst bueskydning.

Lørdag den 16. oktober er der brætspil for alle fra 8 år på Ubby Bibliotek. Hvidebæk Lokalråd er medarrangør, og der er lagt op til tre hyggelige timer med masser af brætspil. Vil man hellere ud og bevæge sig lidt, er der mandag formiddag d. 18. oktober bueskydning i Kalundborg Hallen af to omgange kl. 10 og kl. 11. Bueskytteforeningen kommer på besøg. Man skal være 7 år for at deltage.

Tirsdag d. 19. oktober kl. 11 kommer Teater Badut forbi Ubby Bibliotek- og Forsamlingshus med klovneforestilling ’Stor, Større, Størst’ – en dejlig  forestilling for de 3-7 årige om at se STORT på at være lille – inspireret af Halfdan Rasmussens ’Lange Peter Madsen’.

Onsdag og torsdag er der hyggelige kreaformiddage i Biblioteksinfo Snertinge og Svebølle Kvik Bibliotek, hvor man kan gøre sig klar til Halloween ved at dekorere en ’Trick or Treat pose’. Onsdag, torsdag og fredag vil der på bibliotekerne i Gørlev, Ubby og Høng være bål og højtlæsning om formiddagen og Makerklub med fif til at arbejde kreativt med computeren om eftermiddagen. Onsdag vil det være i Gørlev, torsdag i Ubby og fredag i Høng. Man skal være 7 år for at være med til Makerklub arrangementerne.

I den sidste weekend i efterårsferien er der igen teater både lørdag og søndag. Lørdag d. 23. oktober åbner Svebølle Kvik Bibliotek dørene op kl. 11 til forestillingen ’Racersneglen Robert’ – en magisk og musikalsk rejse for de 3-8 årige ind i et univers fyldt med finurlige og forunderlige væsener. Det er Teatret Livetslone med bl.a. den lokale Lone Wernblad, der kommer og optræder. Søndag d. 24. oktober kl. 11 kommer teatertruppen Hr. Teater til Kulturhus Gimle med den fjollede familieforestilling CHICKS for de 4-10 årige. Forestillingen handler om de to burhøns Hilda og Gump, som pludselig opdager verden udenfor buret, og så sker der ting og sager.

Læs mere om alle bibliotekets arrangementer på bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk Tilmelding er nødvendig til alle arrangementer.

Del