Du ved - ham fra Kandis

Har man sagt Kandis, har man også sagt Johnny Hansen.

Du ved - ham fra Kandis
Dørene åbnes til en musikalsk aften fyldt med en engagerende solistoptræden og alle de store Kandis-Hits.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kom og vær med, når Liv i Forsamlingshusene og Jorløse Forsamlingshus åbner dørene til en musikalsk aften fyldt med en engagerende solistoptræden og alle de store Kandis-Hits.

Tirsdag den 5. september kl. 18 -2 har man mulighed for at opleve en engageret og dygtig solist med et stort hit-repertoire, når Johnny Hansen – ”du ved ham fra Kandis” – gæster Jorløse Forsamlingshus til en musikalsk og festlig aften.

Har man sagt Kandis, har man også sagt Johnny Hansen. Forsangeren fra Danmarks populæreste orkester Kandis kan også engageres med solistoptræden, hvor Johnny Hansen synger store Kandis-hits og andre kendte evergreens. 

Lyder det som et arrangement man kunne tænke sig at deltage i, skal billetterne købes senest den 28. august 2023 og de kan købes via Place2Book på følgende link https://www.place2book.com/da/sw2/sales/odup9vtiyn eller ved at kontakte Karin på telefon 53 29 20 02.

Det er muligt at købe øl, vand og vin til aftenen. Aftenens arrangement sker i samarbejde med Jorløse Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om forsamlingshuset her: www.jorlose.dk Derudover kan man læse mere om projektet Liv i Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Del