Dragefestival i Kalundborg

Vores Kalundborg håber på, at rigtig mange børn – og voksne - vil komme forbi til en hyggelig lørdags aktivitet, nemlig årets dragefestival.

Dragefestival i Kalundborg
På Solskinspladsen vil der være fyldt med børn og voksne, der bygger farverige drager lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 13. maj afholder Vores Kalundborg Dragefestival i Kalundborg Midtby.

På Solskinspladsen vil der være fyldt med børn og voksne, der bygger farverige drager lørdag eftermiddag, hvor Vores Kalundborg håber på, at rigtig mange børn – og voksne vil komme forbi til en hyggelig lørdags aktivitet – nemlig årets dragefestival.

Til dragefestivalen vil det være muligt at bygge sin egen drage og derefter kan man fx gå op ad trappen til Møllebakken for at flyve med dragerne.

Dragefestivalen foregår på Solskinspladsen i Kalundborg midtby kl. 13:15-17. Alle er velkomne. Man skal ikke medbringe andet end sit gode humør, da der vil være materialer til at lave dragerne med.

”Der er materialer til at lave 30-40 drager, og der er 3-4 modeller, men man kan også lave sin egen model. Vi går på Møllebakken og flyver med dem. Vi har lavet sådan et arrangement tidligere, men på Stejlhøj. Denne gang har vi valgt Solskinspladsen for at være inde i byen. Men det var faktisk et kæmpe trækplaster sidst, hvor vi afholdte det i skolernes efterårsferie for to år siden. Erfaringen er da også, at mange forældre gerne vil være med – især fædrene,” fortæller Svend-Erik Kristensen, der er citychef hos Vores Kalundborg.

Del