DR Pigekoret direkte fra DR Koncerthuset

Her kan man opleve årets julekoncert i biografen.

DR Pigekoret direkte fra DR Koncerthuset Søndag den 12. december er der online koncert med DR Pigekortet i Kino Den Blå Engel.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 12. december er der online koncert med DR Pigekortet i Kino Den Blå Engel kl 16. Her kan man altså opleve årets julekoncert i biografen.

DR Pigekoret og Phillip Faber er klar på scenen i DR Koncerthuset, og inviterer publikum med ind i julens og musikkens magiske verden – og man kan opleve hele koncerten live i surround sound og højeste billedkvalitet fra biografens bløde sæder.

Sammen med DR Pigekoret er to stærke gæstekunstnere med på scenen: Kongelig balletdanser Astrid Elbo og den unge mundharpevirtuos Mathias Heise, som har vundet flere danske og internationale priser for sit mundharpespil, bl.a. Kronprinsparrets Stjernedryspris.

Hvert år samler DR Pigekorets julekoncerter tusindvis af danskere i Koncertsalen i DR Byen – og endnu flere står på venteliste for at få billet til koncerterne. Sidste år måtte koncerterne aflyses på grund af corona-nedlukningen, og derfor har DR Pigekoret besluttet at invitere publikum i hele Danmark til at opleve koncerten i biografen.

Koncerten akkompagneres af den prisvindende strygekvartet NOVO Quartet og præsenteres og dirigeres af DR Pigekorets chefdirigent Phillip Faber.

Billetter kan købes nu på biograf Kino Den Blå Engels hjemmeside eller i biografen.

Del