Donerer hjemmebagte småkager til 356 plejehjemsbeboere

Donerer hjemmebagte småkager til 356 plejehjemsbeboere Meny Kalundborg donerer i samarbejde med Kalundborg Broderlaug, en pose hjemmebagte småkager til alle beboere på kommunens plejecentre. Her Peter Egebæk med en lille del af de 356 poser småkager. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søndag den 28. november, den første søndag i advent, donerer Kalundborg Broderlaug og Meny Kalundborg, julebag til alle beboere på Kalundborg Kommunes plejecentre, i alt 356 beboere.

”Kalundborg Kommunes 10 ældrecentre får leveret en pose småkager pr. beboer, samt gammeldags julekage til både beboer og personale samt et kalenderlys. Advent kan dermed begynde med et stykke julekage og et tændt julelys,” siger Peter Egebæk fra Meny Kalundborg.

På de 10 ældrecentre i Kalundborg Kommune er der i alt 356 beboer.

Kalundborg Broderlaug kører rundt til kommunens plejecentre og leverer donationen adventssøndag om formiddagen.

Donationer

Senere, adventssøndag kl. 14:00 begynder Kalundborg Broderlaug det årlige salg af julehjerter og julepynt i Meny Kalundborg, hvor hele overskuddet doneres til gode lokale formål.

Salget sættes i gang af Musisk skole Kalundborg der vil synge nogle af julens sange. Dette indslag afsluttes med at Kalundborg Broderlaug overrækker den ene af dette års donation som er en kontant gave på 10.000,00 kr. til Musisk skole.

Den anden donation på 5.000,00 kr. går til Mini Grøn Koncert Kalundborg der skal bruge beløbet som startkapital til Mini grøn koncert 2022, der afholdes i en privat have på Nørre Alle, og hvor hele overskuddet går til Muskelsvindfonden.

Meny stiller gulvplads til rådighed for Kalundborg Broderlaug der vil sælge julehjerter og andet julepynt fredage og lørdage i advent, se mere på Kalundborg Broderlaugs Facebook profil.

Del