Donerede hovedpræmie i konkurrence til forening

Vores Kalundborg udskrev en julekalenderkonkurrence i december måned. Ud over en lang række af præmier var hovedpræmien et gavekort på 2.500 kr. sponseret af Elgiganten i Kalundborg

Donerede hovedpræmie i konkurrence til forening
Fra venstre i billedet: Kim Rossing Lauridsen, afdelingsleder hos Elgiganten i Kalundborg, Hardy Bruun, formand for Det Maritime Værksted og Poul Blasen, vinder af hovedpræmien. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Poul Blasen fra Kalundborg blev den heldige vinder af hovedpræmien i julekalenderkonkurrencen fra Vores Kalundborg, men han valgte at donere beløbet til Det Maritime Værksted.

Vores Kalundborg udskrev en julekalenderkonkurrence i december måned. Ud over en lang række af præmier var hovedpræmien et gavekort på 2.500 kr. sponseret af Elgiganten i Kalundborg men Poul Blasen har ikke brug for hverken kaffemaskine, nyt fjernsyn eller nogle af de andre spændende varer som er på hylden hos Elgiganten i Kalundborg.

Derfor donerede han gavekortet til Det Maritime Værksted som bl.a. har brug for en ny kaffemaskine til deres nye lokaler.

Pengene rakte dog ikke helt til den store dobbelte Moccamaster kaffemaskine som foreningen kunne tænke sig, men Kim Rossing Lauridsen, afdelingsleder hos Elgiganten i Kalundborg, fandt hurtigt frem til den rigtige model som Det Maritime Værksted fik lov at købe til ren indkøbspris.

På den måde var det kun et beskedent beløb som Det Maritime Værksted skulle have op ad lommen og det sagde formand for foreningen, Hardy Bruun, straks ja tak til da præmien blev overdraget fra Poul Blasen til Det Maritime Værksted mandag formiddag.

Del