Dømt til anbringelse på ubestemt tid efter dødsulykke

En kvinde mistede livet i et voldsomt færdselsuheld på Skovvejen nær Svebølle, en søndag sidst på formiddagen i september sidste år. Nu er der faldet dom i sagen.

Dømt til anbringelse på ubestemt tid efter dødsulykke
Den stjålne bil som den 19-årige var kørende i endte med bunden i vejret. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 19-årig mand er tirsdag ved Retten i Holbæk blevet dømt til anbringelse på ubestemt tid for at være skyld i en voldsom ulykke på Skovvejen ved Svebølle i september sidste år, hvor en 60-årig kvinde mistede livet. Det skriver sn.dk

En kvinde mistede livet i et voldsomt færdselsuheld på Skovvejen nær Svebølle, en søndag sidst på formiddagen i september sidste år.

To unge mænd kørte om kap i stjålne biler på Skovvejen omkring Svebølle og den 19-årige mistede herredømmet over den ene bil og kørte frontalt ind i en modkørende personbil med en 60-årig kvinde og en 69-årig mand fra Kalundborg.

Kvinden mistede livet i den voldsomme ulykke mens manden overlevede, men pådrog sig alvorlige kvæstelser.

Nu er der så faldet dom i sagen ved Retten i Holbæk. Den 19-årig, der er blevet vurderet til at være mentalt retarderet, var tiltalt for uagtsomt manddrab ved at have mistet kontrollen over den stjålne bil, han kørte i, så den kørte frontalt ind i den bil, hvori den 60-årige kvinde befandt sig. Nu har Retten dømt ham til anbringelse på ubestemt tid.

I samme sag er en 18-årig mand blevet idømt en straf på tre måneders ubetinget fængsel. Den bliver lagt oveni i en dom på halvandet års fængsel, som han i forvejen havde, oplyser sn.dk

Den 19-årige har udbedt sig betænkningstid i forhold til en eventuel anke af dommen. Den 18-årige modtog dommen.

Voldsom ulykke på Skovvejen

Del