Dommerne på hård opgave for at finde vinderen af 'Kalundborg har Talent 2024'

Deltagerne til dette års talentkonkurrence var fra 9 til 15 år og de præsenterede både sang, spil og akrobatisk kunst.

Tekst, foto og video af Jens Nielsen

14-årige Patrick Hedengran blev vinder af ’Kalundborg har Talent 2024’ i Juvi klubben mandag aften. Han imponerede dommerne med sit flotte keyboardspil.

Mandag aften afviklede Juvi klubben deres årlige talentkonkurrence ’Kalundborg har Talent 2024’, i år med 8 deltagere og masser af publikum som fyldte salen op.

De to dommere, Lise Vig og Claus Topp, begge fra bandet Good Stuff, kom på en hård opgave, med at finde de tre bedste talenter, men efter mange overvejelser og votering, blev det 14-årige Patrick Hedengran som vandt talentkonkurrencen og de 3000 kr. i førstepræmie, som blev overrakt af Richard Poulsen, leder af Juvi klubben.

11-årige Hanne blev en flot nr. 2 mens 3. pladsen måtte deles mellem Mille Weysmann, som optrådte på sin ethjulede cykel og Arielle som deltog med sang.

Patrick Hedengran spillede to numre af den canadiske pianist, komponist og sangskriver, Tony Ann.

”Jeg har set rigtigt mange af hans videoer på Youtube og så går jeg til undervisning på Musik Skole,” fortæller den stolte vinder, som i øvrigt blev nr. 2 sidste år.

Deltagerne til dette års talentkonkurrence var fra 9 til 15 år og de præsenterede både sang, spil og akrobatisk kunst.

”Til alle jer deltagere, hvor har I været modige og det har været utroligt svært for os dommere at finde vinderen, niveauet i år er virkelig højt. I er skønne unge mennesker som tør stille jer op og vise det, I har øvet jer på, det er flot og dejligt at se,” sagde dommer Lise Vig, lige inden præmierne blev uddelt.

Del