Dobbeltsejr til Glad Sport

”Vi havde ingen problemer, og med de nye bremseklodser kørte bilen nøjagtigt, som den skulle, og så gjaldt det bare om at lære bilen bedre at kende."

Dobbeltsejr til Glad Sport
Kenneth Madsen og Mette Felthaus tog den samlede sejr i Rally Jylland (Foto Jokum Tord Larsen)

Af Jens Nielsen

Weekendens au2parts Rally Jylland blev en succes for Glad Sport fra Kalundborg, hvor Jacob Madsen/Line Nedergaard med en ny klassesejr forsvarede deres føring i Dansk Super Rally, men Kenneth Madsen/Mette Felthaus vandt løbet generelt i Glad Sports helt nye Citroën C3 Rally2.

Kampen om årets udgave af Dansk Super Rally blev efter sommerpausen skudt i gang med au2parts Rally Jylland, der fredag blev afviklet med Fårvang som base og lørdag foregik i og omkring Juelsminde. Løbet endte med den første sejr for Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) i Glad Sports nye Citroën C3 Rally2.

”Den kører godt. Kenneth har fået den godt ind under huden, men det er også første gang, at jeg sidder i en bil sammen med ham, hvor jeg føler, at han ikke presser den til det yderste,” siger Mette Felthaus. ”Når han kommer til at lære den endnu bedre at kende, så bliver den måske endnu farligere for vores konkurrenter. Det er fedt at sidde med den følelse, at vi ikke presser bilen til det yderste.”

”Vi havde ingen problemer, og med de nye bremseklodser kørte bilen nøjagtigt, som den skulle, og så gjaldt det bare om at lære bilen bedre at kende. Vi er godt tilfredse, og det var selvfølgelig synd for arrangementet, at det sluttede i regnvejr, men det var faktisk godt for os, for så fik vi også prøvet den nye bil på våd asfalt. Nu er der lagt i ovnen til det sidste DM-løb,” siger Kenneth Madsen.

Jacob Madsen/Line Nedergaard vandt Rally4-klassen og forsvarede deres føring i Dansk Super Rally i deres hurtige Peugeot 208 Rallye4.

Især løbets lange rundbane passede perfekt til Jacob Madsen/Line Nedergaard fra Glad Sport.

”Den lange rundbane var bare god,” siger Jacob Madsen. ”Anden gang, vi kørte den, gik det bare godt, og Line og jeg var helt oppe at køre, da vi kom i mål.”

”Vi sad nærmest og grinede begge to, da vi havde kørt den,” fortsætter Line Nedergaard. ”Det var første gang, jeg kørte på rundbanen, og den var virkelig fin med 26 km, hvor man kører den igennem på 14 minutter. Det er vi ikke vant til i Danmark. Det gik bare mega godt, da vi kørte den anden gang, men det skulle heller ikke have gået stærkere.

Del