Dobbeltdrab: Endnu en person er anholdt

Der er i forvejen seks fængslede i sagen, blandt andet fire unge mænd i 20’erne, som ifølge politiet alle har tilknytning til den forbudte bande Loyal To Familia

Dobbeltdrab: Endnu en person er anholdt
Tilbage i november 2020 blev to mænd dræbt af skud på parkeringspladsen ved Meny på Nørre Alle. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Politiet har anholdt yderligere en person i sagen om dobbeltdrabet på en parkeringsplads på Nørre Alle i november 2020, hvor i forvejen seks personer sidder fængslet. Det oplyser TV2 Øst på deres hjemmeside.

En person blev lørdag sidst på eftermiddagen fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde.

Personen er anholdt i relation til sagen om det voldsomme skyderi på parkeringspladsen ved Meny på Nørre Allé i Kalundborg den 17. november 2020 hvor to mand afgik ved døden og en tredje mand overlevede skyderiet.

Vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter overfor TV2 Øst søndag formiddag, at der er sket en ny anholdelse i sagen, og at vedkommende ved grundlovsforhøret er blevet varetægtsfængslet.

Der er i forvejen seks fængslede i sagen, blandt andet fire unge mænd i 20’erne, som ifølge politiet alle har tilknytning til den forbudte bande Loyal To Familia. Mændene, der er tiltalt for drab, kommer fra Københavns Vestegn, og det samme gør ofrene.

De resterende to fængslede kommer begge fra Kalundborg, hvoraf den ene, en 25-årig mand, blev anholdt så sent som 28. januar.

Retssagen om dobbeltdrabet i Kalundborg er blevet udsat efter anholdelsen i slutningen af januar. Der var ellers planlagt første retsdag i sagen onsdag den 2. februar.

Del