DM-vindere hyldet og en stor tak til kommunen

”Vi kommer faktisk for at hylde og anderkende en fantastisk samarbejdspartner som vi har haft i Kalundborg Kommune og takke for værtsskabet ved DM i Skills,”

DM-vindere hyldet og en stor tak til kommunen - Borgmester Martin Damm fik overrakt en skulptur fra Skills Danmark som tak for værtsskabet ved DM i Skills 2022. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

De fire lokale DM-vindere fra DM i Skills 2022 blev onsdag hyldet af en samlet kommunalbestyrelse, samtidig var der en stor tak til Kalundborg Kommune fra Skills Danmark for et flot arrangement i Høng.

Til DM i Skills 2022, som blev afviklet i Høng sidst i april måned, vandt fire lokale håndværkselver det danske mesterskab, dels kleinsmed Martin Rothborg Gregersen, som er i lære hos Chris Jensen Kalundborg K/S, og procesoperatørerne Nikolai Sandstød Larsen, Cecilie Bruhn Nielsen og Patrick Nielsen, der alle tre studerer på Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, og har elevpladser hos Novo Nordisk Kalundborg.

Onsdag sidst på eftermiddagen blev de fire DM-vindere så hyldet af Kalundborg Kommune, det foregik lige før det ordinære kommunalbestyrelsesmøde.

”Vi i kommunalbestyrelsen vil gerne sige et stort tillykke til de fire lokale vindere, vi har fået fire lokale helte som kan være lysende eksempler for andre unge mennesker i at tage en erhvervsuddannelse,” sagde borgmester Martin Damm til de fire vindere.

Der var et gavekort til Vores Kalundborg fra Kalundborg Kommune til de fire DM-vindere.

En stor tak til Kalundborg Kommune

Men det var ikke kun de fire håndværkselever som blev hyldet, det blev Kalundborg Kommune også. Repræsentanter fra Skills Danmark, med formand Søren Heisel og næstformand Michael Boas Pedersen i spidsen, var også mødt op til onsdagens kommunalbestyrelsesmøde for at takke Kalundborg Kommune for værtsrollen ved DM i Skills 2022.

”Vi kommer faktisk for at hylde og anderkende en fantastisk samarbejdspartner som vi har haft i Kalundborg Kommune og takke for værtsskabet ved DM i Skills,” sagde Søren Heisel til kommunalbestyrelsen og de øvrige fremmødte, og fortsatte, ”Et fantastisk Skills, en fantastisk størrelse som overgik alle tidligere Skills, 49 konkurrencefag, 22 demonstrationsfag, det havde vi aldrig drømt om da vi så en grusbane i Høng første gang, imponerende hvad i kunne gøre i samarbejde med Regionen og erhvervsskolerne.”

Kalundborg Kommune fik overrakt en skulptur fremstillet af kunstner Jane Marion Nielsen, samme kunstner som også fremstillede præmierne til DM i Skills 2022.

Del