DM bliver afgjort i Kalundborg

225 elever fordelt på 11 drengehold og 12 pigehold fra skoler i hele landet har kvalificeret sig til Dansk Skoleidræts finaleturnering i Kalundborg.

DM bliver afgjort i Kalundborg
Foto: Colourbox

Af Jens Nielsen

225 elever fra landets 9. klasser skal dyste om det danske mesterskab i skolevolleyball. Det foregår i Kalundborghallerne fra den 12.-14. marts. Rynkevangskolens 8. årgang er vært for det store arrangement.

Nyrupskolen har vundet kredsmesterskabet i Skolevolleyball for 9. klasser og har dermed kvalificeret sig til danmarksmesterskabet, hvor de skal dyste mod skoler fra hele landet.

De har svedt, samarbejdet og kæmpet alt, hvad de kunne - og nu kan de høste frugterne af det hårde arbejde. Både et pige- og et drengehold fra 9.a og 9.b på Nyrupskolen skal deltage i DM-arrangementet, hvor de skal dyste mod landets bedste skoler.

Rynkevangskolen deltager også i begge rækker, skolen er nemlig værtsskole og skal stå for både bespisning og overnatning på skolen.

225 elever fordelt på 11 drengehold og 12 pigehold fra skoler i hele landet har kvalificeret sig til Dansk Skoleidræts finaleturnering i Kalundborg, som afvikles i Kalundborghallerne. Omkring 400 hold tællende godt 5000 elever har kæmpet på livet løs for at opnå billet til DM.

Når de mange kampe er spillet, kæmpes der i finalen for drengene torsdag klokken 12.30 og for pigerne klokken 13.30 med efterfølgende præmieoverrækkelser ved formand for Kalundborg Kommunes børn- og familieudvalg, Henriette Ergemann. Borgmester Martin Damm byder velkommen til de mange DM deltagere tirsdag lige før kl 19.00 inden de første kampe går i gang.

Fairplay har altid været et vigtigt element ved DM-stævnerne. Derfor uddeler Dansk Skoleidræt to Fair Play-pokaler, der går til det pigehold og det drengehold, der har udmærket sig mest positivt ved at spille fair og skabe en positiv stemning ved stævnet både på og uden for banen.

Del