Dizzy Mizz Lizzy Jam skal sætte gang i festen

Dizzy Mizz Lizzy Jam skal sætte gang i festen Dizzy Mizz Lizzy Jam kommer og sætter gang i festen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Dizzy Mizz Lizzy Jam kommer en tur forbi Eskebjerg Forsamlingshus fredag den 8. oktober, og sætter gang i festen.

Waterline har i mange år været fast inventar på de fleste af landets etablerede spillesteder, hvor de optræder med Dizzy Mizz Lizzy Jam. Nu kommer de til Eskebjerg Forsamlingshus. Waterline blev startet af guitarist og sanger Jon From i 1999, og har gennem utallige koncerter på spillesteder og festivaler markeret sig, som et at de mest spillende og bedste rockbands på den danske jam-scene. Rygtet siger, det praktisk talt er umuligt at høre forskel på kopi og original, når Waterline går på scenen. Publikum skråler med på populære numre som Waterline, Glory og Silverflame.

Waterline har optrådt for bl.a. 6.000 syngende mennesker på Open Air Varde og for 4.000 festende mennesker til Ringsted Festival. Eskebjerg Forsamlingshus har igennem en årrække været værter til en række succesfulde arrangementer, som er udbudt i samarbejde med Liv I Forsamlingshusene. De glæder sig til endnu engang at byde et band velkommen.

Billetter kan købes via www.kalundborglif.dk eller ved henvendelse til Dagli´Brugsen i Eskebjerg. Tilmeldingsfris er senest torsdag den 7.oktober.

Del