Kreativt børneunivers med Dittes Kunstklub

Så er der igen åbent for tilmelding til Dittes Kunstklub på Kalundborg Bibliotek. Tilbuddet gælder alle kreative børn i alderen 8 – 11 år.

Kreativt børneunivers med Dittes Kunstklub
Første klubdag i Dittes Kunstklub, er mandag den 30. januar klokken 15.30 til 17.00 på Kalundborg Børnebibliotek. Klubben er for kreative børn i alderen 8 - 11 år. Privatfoto

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Mandag den 30. januar klokken 15.30 til 17.00 er første gang af i alt 10 klubdage i den populære ”Dittes Kunstklub”, som er et arrangement for børn i alderen 8 – 11 år. Klubben har hjemme på Kalundborg Børnebibliotek og ledes af den lokale kunstner, Ditte Forchhammer.

Hun vil introducere børnene for farvelære, maleteknikker, indblik i kendte kunstnere og give børnene inspiration fra disse. Det er leg og læring samtidig med, at det er sjovt og hyggeligt. I denne sæson er der særligt fokus på Astrid Lindgrens verden i anledning af, at det i 2023 er 50 år siden, at Astrid Lindgren udgav børneklassikeren Brødrene Løvehjerte.

Børnene får selvfølgelig deres værker med hjem, når de har været udstillet.

Ditte Forchhammer er oprindelig uddannet folkeskolelærer, og har arbejdet som specialklasselærer i mange år. Hun har arbejdet som billedkunstner siden 2006. Ditte Forchhammer har undervist både i Hillerød og i Kalundborg under LOF og i privat regi.

Tilmelding sker via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk under ”det sker”.

Vil du være sikker på ikke at gå glip af nyheder om arrangementer til børn, så meld dig gratis ind i Biblioteksklubben. De har også et nyhedsbrev for børn og deres forældre. Læs mere via www.kalundborgbib.dk/klub

Del