Diskotek klar til åbning med ny ejer og nyt koncept

De sidste håndværkere er i gang og der ryddes op og gøres rent. Første åbningsdag bliver langfredag den 29. marts hvor ingen ringere end ’Ude af kontrol’ står på scenen.

Diskotek klar til åbning med ny ejer og nyt koncept
Alice Børger står bag det nye diskotek Club K52 på Øen i Kalundborg. Første åbningsdag bliver langfredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er både ny ejer og nyt navn på det tidligere Shooters Nightclub i Kordilgade. Konceptet i Club K52, som stedet nu hedder, bliver også nyt og vil henvende sig til både de helt unge og det mere modne publikum.

Alice Børger, der også ejer Høng Centerpub samt Rosen Bodega og Teater Caféen i Slagelse, er ny ejer af diskoteket på Øen i Kalundborg, som nu skifter navn til Club K52.

”Kalundborg er i udvikling, her kommer mange tilflyttere og mange arbejdere, så jeg ser nogle gode muligheder for at lave underholdning, både for de helt unge med traditionelt diskotek, men også underholdning for det mere modne publikum med livemusik og dans en lørdag aften uden musikken er for høj,” fortæller Alice Børger, mens hun lige sidder ned et øjeblik, for der er travlhed.

De sidste håndværkere er i gang og der ryddes op og gøres rent. Første åbningsdag bliver langfredag den 29. marts hvor ingen ringere end ’Ude af kontrol’ står på scenen.

Lokalerne har fået en opfriskning med bl.a. flot graffitikunst på flere vægge, hvor der er brugt farver som lyser op i UV-lys.

Der er også bestilt helt nye møbler til diskoteket, men de når desværre ikke at komme til åbningen langfredag, men skulle gerne være klar lige efter påske. Modsat er bokseboldmaskinen klar til åbningsdagen. Sådan en står der også på Høng Centerpub, som bliver benyttet flittigt, oplyser Alice Børger.

Karmaklubben

For at få det mere modne publikum op fra sofaen har Alice Børger lavet en aftale med Karmaklubben, som arrangerer dansefester for danseglade mennesker. Karmaklubben vil jævnligt, cirka hver 4-6 uge, benytte lokalerne hos Club K52 til deres dansearrangementer. Første gang bliver lørdag d. 6. april.

I forbindelse med åbningen langfredag er der lavet en række rigtrigt gode tilbud på drikkevarer.

Interesserede kan følge med på Facebook på siden Club K52

Del