Din krop vil elske dig for det

”Vi har over de sidst mange år haft stor succes med vores mange Bootcamps. Det tiltaler mange at have en faste plan over 10 uger, hvor træning er planlagt og man bare skal møde op og deltage"

Din krop vil elske dig for det Go´ form Kalundborg er nu klar med hele seks forskellige bootcamps. Foto: Line Kongsted

Go´ form Kalundborg er nu klar med hele seks forskellige bootcamps, som startes op i august og september.

“Din krop vil elsker dig for det” og ” Kom i form, både fysisk og mentalt” Sådan lyder sloganet for to af Go´ forms kommende Bootcamps. Der startes faktisk seks forskellige Bootcamps op i løbet af august og september. Fire af dem er klassiske 10 ugers forløb med træning to til tre gange pr. uge. Hvorimod de to andre er korte intro forløb på tre uger. Så der er noget til en hver smag.

”Vi har over de sidst mange år haft stor succes med vores mange Bootcamps. Det tiltaler mange at have en faste plan over 10 uger, hvor træning er planlagt og man bare skal møde op og deltage. Der er selvfølgelig også den sociale del ved holdtræningen. For mange er det supermotiverende at træne sammen med andre og den del får du på vores Bootcamps” Fortæller indehaver Søren Lund Larsen

Go form starter to forskellige FIT & STRONG forløb op, de har fokus på styrketræning og en stærk krop. Træning tre x pr. uge. FIT & SUND er også træning tre x pr. uge men der træner man både Styrke, Yoga og Cycling. FIT & CYCLING/CORE er træning to x pr. uge med Cycling og lidt styrke.

Derudover startes der to intro forløb op, BEGINNGERS CYCLING BOOTCAMP som er intro til indendørs Cycling og Go forms GET STARTED BOOTCAMP som er intro til mange forskellige hold.

”Vores to intro forløb gælder vi meget til at skyde i gang. ’Get Started’ er for personer der har lyst til at prøve vores holdtræning. Men har måske ikke lige fået booket et hold eller har været i tvivl om man kan følge med. Men på ’Get Started’ er alle nye og vi skal rundt og prøve seks forskellige hold, bl.a. Cross, Cycling, Yoga mv. Og prisen er meget skarp,” forsætter Søren Lund Larsen

Der kan læses mere om de mange bootcamps på facebooksiden for Go' form, klik her

Del