Det var formentlig en molotovcocktail, der blev kastet

De tekniske undersøgelser viser, at en slags molotov-lignende genstand blev kastet.

Det var formentlig en molotovcocktail, der blev kastet Sent lørdag aften opdagede politipersonale på Kalundborg politistation, at der på politistationens parkeringsplads bag selve stationsbygningen var ild i noget brandbart. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Sent lørdag aften opdagede politipersonale på Kalundborg politistation, at der på politistationens parkeringsplads bag selve stationsbygningen var ild i noget brandbart.

Ilden fra det brændbare materiale gik ud af sig selv. Der skete ikke skade på materiel eller bygninger. De tekniske undersøgelser viser, at en slags molotov-lignende genstand blev kastet ind på parkeringspladsens område, hvorefter der umiddelbart udbrød en mindre brand på parkeringspladsen.

 

Den fortsatte efterforskning skal nu forsøge at få klarlagt det præcise hændelsesforløb og motivet samt få identificeret den eller de personer, der måtte stå bag den formodede molotovcocktail.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med personer, der har bemærket usædvanlig aktivitet på eller ved bagsiden af Kalundborg Politistationen umiddelbart før, at politiet opdagede branden kl. 21.47. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger eller tip i sagen. De foreløbige undersøgelser tyder på, at gerningsmanden er kørt fra stedet på en knallert.

Læs også Video: Politistation afspærret efter forsøg på brandstiftelse

Del