Det var den rigtige beslutning

Vaskehallen opfylder de mest moderne og miljørigtige krav og kan vaske de helt store varebiler, som er op til 2,90 meter i højden og 2,5 meter bredden.

Det var den rigtige beslutning
Det var den helt rigtige beslutning som Lars Larsen tog da han bestemte sig for at opføre en vaskehal, nu er der gået fem år. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er nu 5 år siden, at Lars Larsen, indehaver af Lips Autoteknik i Rørby, åbnede en vaskehal i tilknytning til sit store autoværksted. Mange tusinde biler og varevogne er vasket siden.

Tilbage i efteråret 2018 annoncerede Lars Larsen, at han ville åbne en vaskehal til personbiler og varevogne på hjørnet af Navervænget og Gl. Sorøvej i Rørby. Mange tænkte nok den gang, mon det går, men Lars Larsen, og firmaet Washtech som leverede vaskemaskinen, var ikke i tvivl, så d. 2. marts 2019 blev en helt ny og topmoderne vaskehal indviet ved en større åbningsfest og hvor bilerne holdt i kø hele den weekend for at få vasket bilen.

Vaskehallen opfylder de mest moderne og miljørigtige krav og kan vaske de helt store varebiler, som er op til 2,90 meter i højden og 2,5 meter bredden.

Vaskemaskinen er svanemærket, hvilket betyder at vandforbruget typisk ligger helt nede på 35 – 40 liter vand pr. vask, har installeret et bakteriologisk rensningsanlæg, så det vand der bruges til bilvasken, renses og genbruges inden det ledes ud i et kontrolleret afløb.

”Det er gået langt over forventning i forhold til de beregninger som blev lavet den gang, det har været en stor succes,” fortæller Marc Andreasen, erhvervssælger hos Lips Autoteknik.

Vaskehallen har åbent alle ugens syv dage fra kl. 6 til 22, og opført med et venterum hvor kunderne kan opholde sig mens bilen bliver vasket hvis man ikke vælger at blive siddende i bilen mans bilen vaskes.

Som et ekstra plus, så har vaskemaskinen også trukket flere kunder til værkstedet, både privatkunder og erhvervskunder.

Del