Det var den helt rigtige beslutning

Faktisk har der været så travlt, at Nicolai Skafte allerede har ansat sin første medarbejder, og flere medarbejdere er på vej.

Det var den helt rigtige beslutning
Nicolai Skafte har allerede ansat sin første medarbejder, Kim Christensen, som er uddannet anlægsgartner, og flere medarbejdere er på vej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er nu et år siden, at Nicolai Skafte droppede sit gode faste job for at blive selvstændig med sit eget firma, Kalundborg Haveservice, og det har han på intet tidspunkt fortrudt.

Den 1. juli sidste år sagde Nicolai Skafte sit job op hos entreprenørservice i Kalundborg Kommune, et job han havde haft i mange år, men han havde lyst til at blive sin egen herre, og startede Kalundborg Haveservice, det var en god beslutning.

”Det første år er gået rigtigt godt, det har jeg ikke fortrudt, vi har masser af lave, både hos private, firmakunder og hos flere boligselskaber som vi har lavet faste aftale med,” fortæller Nicolai Skafte.

Kalundborg Haveservice tilbyder alle former for pleje og vedligehold af haver og grønne områder hos både private, erhverv og hos boligforeninger. Anlæg af nye haver samt beskæring og træfældning.

Faktisk har der været så travlt, at Nicolai Skafte allerede har ansat sin første medarbejder, Kim Christensen, som er uddannet anlægsgartner, og flere medarbejdere er på vej.

”Jeg burde nok have ansat endnu flere folk vi kan slet ikke følge med, der er desværre flere vi må sige nej til, vi er fuldt booket langt ind i august og så har vi allerede mange opgaver med beskæring til efteråret og vinter, så planen er, at vi skal ansætte to mand mere til foråret for at kunne følge med,” fortæller Nicolai Skafte.

Læs mere om Kalundborg Haveservice – klik her

Del