Det nye havnebad klar til indvielse

I forbindelse med indvielsen på lørdag tilbyder Kalundborg Kommune gratis sauna (i mobil sauna) og der vil være ’Kaj’-kager og ’vand’bakkelser til de første vandhunde.

Det nye havnebad klar til indvielse
Det nye havnebad i forbindelse med Kalundborg Havnepark bliver indviet på lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Håndværkerne blev færdige med den nye Skibbro i Kalundborg Havnepark sidst på året 2023. Nu inviteres alle interesserede til indvielse på lørdag d. 18. maj.

Det nye område i havneparken, som både indeholder badezone og kajakpolo bane, bliver helt sikkert et populært opholdssted når solen skinner, og det gør den på lørdag d. 18. maj.

Derfor er alle interesserede inviteret til indvielse af den nye Skibbro med tilhørende badezone og kajakpolobane

Borgmester Martin Damm klipper den røde snor lørdag formiddag kl. 11.30 og indvier officielt havnebadet.

Gratis sauna

I forbindelse med indvielsen på lørdag tilbyder Kalundborg Kommune gratis sauna (i mobil sauna) fra 11.30-13.30 og der vil være ’Kaj’-kager og ’vand’bakkelser til de første vandhunde.

 

Den nye Skibbro er en helt ny 65 meter lang bro som er bygget ud i vandet med samme retning som Skibbrogade, der før har ført ned til den oprindelige Skibbro.

Fra den nye Skibbro er der adgang til en badezone på 25x50 meter samt en kajakpolo bane på 25x35 meter.

Den terrassering der er lavet mod vandet, med plads til hygge og solbadning gør, at der kun bliver en højde på 70 cm. til vandet.

I projektet er der genbrugt to gamle flydebroer og som er blevet beklædt med træværk, så alt er klar til en tur i vandet.

Der bliver i øvrigt masser af aktivitet i havneparken på lørdag. Foruden indvielsen af det nye havnebad, afholder Novonesis også deres  Elev- & Lærlingedag.

Del