Det lugter lidt af de gode gamle dage

Denne sommer er festivalen på Gisseløre i Kalundborg en endagsfestival, som det også sås sidste år. Dog er der ingen former for inddelinger på festivalpladsen, og nye tiltag er også kommet til.

Det lugter lidt af de gode gamle dage Festivalgruppen er klar til Kalundborg Rocker 2022 på Gisseløre lørdag den 13. august. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tvkalundborg.dk

Inden længe står Kalundborg Rocker atter for døren. Den 13. august glæder en hårdtarbejdende festivalgruppe sig til at byde velkommen til Kalundborg Rocker 2022.

Denne sommer er festivalen på Gisseløre i Kalundborg en endagsfestival, som det også sås sidste år. Dog er der ingen former for inddelinger på festivalpladsen, som det sås i 2021 grundet COVID-19 restriktioner.

”Vi er nu endelig tilbage med en festival, som i hvert fald lidt ligner de gode gamle dage. Dog har Corona-tiden taget hård på os, og vores kræfter til dette projekt. Men vi syntes, at det er ærgerligt at skulle lukke et af Kalundborgs flagskibe ned, og derfor har vi valgt, at bruge alle vores kræfter endnu engang,” fortæller Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for festivalen.

”At få frivillig arbejdskraft er på ingen måde nemt, og det lyder sammenstemmende for alle festivaler rundt i det danske land, at det er svært at få besat alle poster. Men opbakningen er der heldigvis, og derfor er det også lykkes os med slid og slæb,” fortæller Johnny Elmelund.

Tivoli uden for pladsen

Som noget nyt kommer Tivoli og andre aktiviteter til at være i forbindelse med indgangen uden for pladsen således, at alle i Kalundborg kan gøre brug af forlystelserne uden, at man skal have købt en billet til selve festivalen.

”Det håber vi selvfølgelig kan glæde rigtig mange i Kalundborg, som vil kigge forbi Gisseløre,” siger Johnny Elmelund.

Johnny Elmelund fortæller endvidere, at der til årets festival på Gisseløre vil være mange boder, ligesom der vil være mange muligheder for mad og drikke: ”Der bliver i år lavet et restaurant-telt inde på selve festivalpladsen fra det Mexicanske Bøfhus. Derudover kommer der også en flæskestegsbod, Indisk madbod, Kebabbod, pølsebod og dessertbod. Så der vil være et stort udvalg af mad uanset, hvad man er til. Og specielt i Flæskestegsboden kan folk i år glæde sig over, at selveste ”Bo Lydmand”, der er kendt fra programmet Verdensmænd på TV2, kommer og laver flæskestegsburger."

Grundlaget er således lagt for endnu en festival på Gisseløre til august, og derfor beder foreningen også om, at folk støtter op om traditionen således, at der bliver en festival i Kalundborg igen næste år.

”Vi er godt klar over, at vores festival, som i år kører over en dag, ikke har samme størrelse som inden corona, men der skal ikke være tvivl om, at vi glæder os sindssygt meget til at komme i gang med Kalundborg Rocker 2022. Derudover håber vi, at der er grundlag for en endnu bedre og større festival i 2023,” slutter Johnny Elmelund af med at sige.

Styregruppen består nu af fire mand, Jørn Bo Jensen, Morten Brændholt, Steen Jensen og Johnny Elmelund, men dertil køber festivalgruppen sig til arbejdskraft hos de foreninger, der tidligere har deltaget omkring Kalundborg Rocker, nemlig Kalundborg Badmintonklub, Svebølle Boldklub og KGB.

Billetter til Kalundborg Rocker 2022 lørdag den 13. august kan købes i Punkt 1 i Kalundborg eller på billetsalg.dk

Del