Det har været en svær beslutning

Inger Pedersen har været med hele vejen fra papir og blyant til avancerede computerprogrammer, telefax og e-mail.

Det har været en svær beslutning
Inger Pedersen ved hendes skrivebord hos 3F i Kalundborg, nu går hun på pension. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Efter mere end 30 år med fagligt arbejde har Inger Pedersen valgt at gå på en velfortjent pension. Mandag fejres hun ved en reception hos 3F i Kalundborg.

Inger Pedersen stammer fra det jyske hvor hun startede sit faglige arbejde som tillidsrepræsentant, først for aftenholdet og siden for dagholdet. Det førte efterfølgende til, at hun blev valgt som afdelingsformand for Kvindeligt Arbejderforbund i Thisted, men kærligheden trak hende til Korsør og hun fik job hos Kvindeligt Arbejderforbund i Kalundborg.

Siden blev flere fagforbund lagt sammen til det der i dag er 3F, og siden 2005 har Inger Pedersen været at finde på kontoret hos 3F i Kalundborg, hvor hun har arbejdet mest med medlemmer fra det offentligte område, men de sidste par år også med medlemmer som er ansat i den private rengøring.

Men nu er det slut, Inger går på en velfortjent pension efter mange år på arbejdsmarkedet.

Inger Pedersen har været med hele vejen fra papir og blyant til avancerede computerprogrammer, telefax og e-mail.

”Da jeg mødte ind i afdelingen i 1991, havde jeg aldrig før siddet ved en computer og der stod sådan en computer på skrivebordet, og de andre sagde, lad være med at gå ind i den for du kommer aldrig ud igen, der var stor skepsis, men jeg satte mig ind i hvordan computeren virkede og jeg er da også kommet ud af den igen,” fortæller Inger Pedersen.

Inger regner med at blive en aktiv pensionist selv om hun synes det har været en svær beslutning at tage.

”Jeg er med i bestyrelsen for vores boligforening og så er jeg med i bestyrelsen for Slagelse Vinklub,” fortæller Inger Pedersen, som fejres ved en reception hos 3F Kalundborg, Nytorv 8 på mandag den 12. juni fra kl. 14 til 17.

Del