Det handler om en krop i balance

Hun har sin lille hyggelige klinik, Tronborg Kropsterapi, hos Go’ Form i Kalundborg, hvor hun også underviser i yoga flere gange om ugen. For Pernille Tronborg handler det om en krop i balance.

Det handler om en krop i balance
Pernille Tronborg ejer Tronborg Kropsterapi, der har til huse hos Go' Form i Kalundborg. Her tilbyder hun bodySDS og japansk facelifting. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Pernille Tronborg har taget adskillige yoga-uddannelser og har undervist i yoga i næsten 20 år. Netop Yoga-verdenen er en måde at leve på, hvor fokus er på både krop og sind, hvilket er vigtigt for at få et liv i balance. Derfor har det også været naturligt for hende at tilføje bodySDS uddannelsen på CV’et, ligesom hun laver japansk facelifting.

Hun har sin lille hyggelige klinik hos Go’ Form i Kalundborg, hvor hun også underviser i yoga flere gange om ugen. For tre år siden tog Pernille Tronborg bodySDS uddannelsen og blev færdig i august 2023. Hun har dog lavet bodySDS behandlinger siden 2021, hvor hun også åbnede sit firma Tronborg Kropsterapi, da man må begynde behandlinger, når man er et år inde i sit uddannelsesforløb.

En krop i balance

BodySDS behandlingen handler om at få kroppen i balance. At reparere, genoprette, blødgøre og detoxe kroppen igennem pulserende bevægelser, tryk og ledfrigørelse er nogle af de greb, man bruger som behandler. Derudover er samtalen vigtig, da mange spændinger kan være psykiske. Såsom stress, bekymringer, traumer mm.. Men en kontor-ryg, musearm eller overbelastet krop kan også have gavn af bodySDS behandlinger.

En bodySDS behandling tager udgangspunkt i det hele menneske fysisk, psykisk og mentalt. Selve behandlingen foregår med dybdegående, pulserende bevægelser og tryk på områder samt akupunktur/zone tryk, der sætter gang i blod – og lymfe gennemstrømningen. Samtidig er åndedrættet en medaktør til at slippe spændinger, massere indefra og berolige nervesystemet. Behandlingen har en udrensende effekt og løsner og lindre spændinger. BodySDS kan fx anbefales til folk med rygspændinger, nakkespændinger, generel anspændthed i kroppen, kontor spændinger eller manglende energi og overskud,” fortæller Pernille Tronborg, og fortsætter: ”BodySDS arbejder med ideen om det hele menneske – vi mener der er en sammenhæng mellem fysik og psyke. At traumer og følelser kan sætte sig i kroppen. Derfor kan samtalen undervejs, kombineret med behandlingen åbne op for at kroppen kan slippe fysiske og psykiske spændinger.”

Dårligdom sætter sig i kroppen

Pernille Tronborg fortæller, at også åndedrættet er en del af behandlingen. Mange mennesker trækker nemlig i virkelighed vejret forkert.

”Det handler om at tage hånd om det hele menneske, og det inkluderer altså også at trække vejret rigtigt. Folk søger som regel mig, hvis de har et eller andet fysisk problem med kroppen, hvor der er smerter. Ofte viser det sig, at det bunder i ens liv. Stress symptomer, for meget om ørerne og bump i livet. Når der bliver for mange af dem, kan det sætte sig i kroppen, og bodySDS arbejder jo netop med både krop og sind. Det kan være stress, bekymringer, gamle traumer, hvor man er faldet af en cykel, eller noget frygteligt, der er sket for en. Fælles for det hele er, at det kan sætte sig i kroppen. BodySDS handler om gennemstrømning, lymfer, blodbaner, nerver og meridianbaner. Vi kalder det for gennemstrømning, og det fjerner affaldsstofferne, der hober sig op i kroppen fx også pga. spændinger,” fortæller hun.

Pernille Tronborg har besøg af alle slags klienter, yngre, ældre, mænd, kvinder, folk med fysiske skader, stress, angst, traumer og meget andet.

Tilbyder også japansk facelifting

Nyeste tiltag hos Tronborg Kropsterapi er japansk facelifting.

“Vi har mange zoner og muskler i ansigtet. Japansk facelifting afspænder, afstresser og stimulerer musklerne og zonerne ,og vil få huden til at se friskere og sundere ud – og for mange et naturligt løft. Derudover har det en fantastisk afspændende og afstressende effekt for hele kroppen,” fortæller Pernille Tronborg.

Vil man booke en tid hos Tronborg Kropsterapi foregår det via hjemmesiden www.tronborgkropsterapi.dk, hvor der er et enkelt bookingsystem. Her kan man også se åbningstider og priser. For spørgsmål eller lign., kontakt da Pernille Tronborg via kontaktinfo på hjemmesiden.

Del