"Det handler om at have nos… nok og give lidt af jer selv"

Efter nogle runder med musik blev drengene sat op ad væggen med besked om at forholde sig i ro, ikke fnise og komme med tilråb til pigerne, som alene indtog gulvet.

"Det handler om at have nos… nok og give lidt af jer selv" Onsdag var der 'Dance' på skemaet for omkring 140 8. og 9. klasses elever fra skolerne i Kalundborg Kommune. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Onsdag var der dance på skoleskemaet da en række 8. og 9. klasser fik lært både hiphop, jazzballet og pardans.

Igennem et helt skoleår er der en række dage som det Kommunale Skoleidrætsudvalg står for. Her bliver eleverne budt på alt fra gymnastik til fodbold, håndbold, basket, høvdingebold og dance.

Og netop Dance var på skemaet onsdag hvor omkring 140 elever fra 8. og 9. klasse fra flere af kommunens skoler var mødt op i Rynkevanghallen for at lære mere om de forskellige dansetrin.

Dennis Keller fra Dance Agency guidede eleverne gennem dagen, som bød på både hiphop, pardans og jazzballet.

Efter at være blevet introduceret til de forskellige øvelser/trin i jazzballetten blev der sat musik til.

Efter nogle runder med musik blev drengene sat op ad væggen med besked om at forholde sig i ro, ikke fnise og komme med tilråb til pigerne, som alene indtog gulvet.

Herefter blev der byttet rundt så pigerne, der var i overtal, satte sig på gulvet og kiggede på drengene som nu skulle stå alene på gulvet og lave jazzballet.

Efter øvelsen var der stor ros fra Dennis Keller,

”Det er meget grænseoverskridende det i har gjort, det handler om at have nos… nok og give lidt af jer selv, i tog ansvar, stor ros for det,” sagde han mens pigerne klappede.

Dansen var for de elever som ikke var med til fodbold ved Røsnæshallen, hvor 21 hold fra fem skoler deltog.

Det var Dansk Skoleidræt som stod bag arrangementet ved Røsnæshallen.

Del