Det er sjovt at lave revy – skal du være med?

”Der er egentligt ingen krav til at blive en del af holdet, man skal bare turde gå på scenen og fyre den af, have humor og et åbent sind, så skal vi nok hjælpe med alt muligt andet"

Det er sjovt at lave revy – skal du være med?
Fra venstre: Søren Hansen og Charlotte Brix fra Fif-Revyen sammen med Peter Volstedlund og Carsten Møller , henholdsvis formand og næstformand i Fuglede IF. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Går du med en lille revyskuespiller i maven, ja så er det med at komme ud af busken. Fif-Revyen er så småt gået i gang med et generationsskifte.

Fif-Revyen, som er en afdeling under Fuglede IF, har efterhånden bestået i rigtigt mange år, mere end 30. Flere af de bærende kræfter i revyen har været med alle årene, men nu er det tid til, at få flere og yngre kræfter med på holdet i det glidende generationsskifte så Fif-Revyen, der spilles i Fuglede Forsamlingshus, kan bestå i mange år endnu.

”Flere af dem som er på holdet, både på og bagved scenen har været med fra starten, så nu er det nok tid til at vi skal i gang med et generationsskifte. Vi er sikker på, at der sidder flere rundt omkring som kunne være interesseret i at være med, i starten måske bare i nogle små roller,” fortæller Charlotte Brix, som er en af dem, som har været med fra starten.

”Der er egentligt ingen krav til at blive en del af holdet, man skal bare turde gå på scenen og fyre den af, have humor og et åbent sind, så skal vi nok hjælpe med alt muligt andet, måske kan man starte med at være statisk så vokser modet lige så stille” siger Søren Hansen, der igen i år er instruktør.

Det at ’gå til revy’ er ikke kun at stå på scenen, også den sociale del betyder rigtigt meget.

”Vi har det fantastisk godt med hinanden så den sociale del er også en stor del af det,” fortæller Charlotte Brix

Holdet bag Fif-Revyen samles fra marts til oktober og der spilles tre forestillinger sidst i oktober.

Fif-Revyen er en bred pallette af tekster og sange. Emner, der berøres, er både lokal- og landspolitik, lidt royalt og andre emner om, hvad der rør sig i samfundet. 

Overskuddet fra Fif-Revyen støtter børne- og unge idrætten i lokalsamfundet samt Fuglede Forsamlingshus.

Interesserede kan henvende sig til instruktør Søren Hansen på tlf. 51236550

Del