”Det er faktisk lidt øv”

Fredag eftermiddag havde Erhvervsrådet indkaldt til afskedsreception og rigtigt mange kiggede forbi selv om de fleste nok er kede af, at Jens Lerager forlader stillingen som erhvervschef.

”Det er faktisk lidt øv”
Mange var mødt op til afskedsreception for erhvervschef Jens Lerager. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Jens Lerager, erhvervschef i Kalundborgegnens Erhvervsråd siden 2018 skifter til ny stilling i Holbæk Erhvervsforum. Fredag eftermiddag var der afskedsreception og blandt talkerne var der ikke tvivl om, at alle nok havde set erhvervschefen var blevet i sit job.

Jens Lerager, der har været ansat i Kalundborgegnens Erhvervsråd siden 2017 og har fungeret som erhvervschef siden 2018, skifter pr. 1. januar rollen som erhvervschef i Kalundborgegnens Erhvervsråd ud med jobbet som Erhvervsdirektør i Holbæk Erhvervsforum

Fredag eftermiddag havde Erhvervsrådet indkaldt til afskedsreception og rigtigt mange kiggede forbi selv om de fleste nok er kede af, at Jens Lerager forlader stillingen som erhvervschef.

Flere holdt tale for Jens Lerager, bl.a. erhvervsrådets bestyrelsesformand, Charlotte Balslev, som bl.a. sagde,

-Du afleverer et rigtigt professionelt erhvervsråd som med rank ryg tager i mod 2023 og det er en bestyrelse som er tilfreds, både med kvalitet og kvantitet i alle de opgaver som erhvervsrådet har gennemført. I den tid hvor du har været i spidsen har du været nytænkende, og så er det faktisk lidt øv at stå her, kunne du ikke bare være blevet, men held og lykke i Holbæk.

Charlotte Balslev havde en lille drillegave med til Jens Lerager, en retskrivningsordbog, med henvisning til, at det indimellem kniber med at stave, men så kan han så meget andet.

Kalundborgegnens Erhvervsråd og handelstandsforeningen Vores Kalundborg har gennem de sidste år samarbejdet om en række opgaver, og blandt talerne var formand for Vores Kalundborg, Brian Sønder Andersen, som også er ked af, at Jens Lerager forlader stillingen som erhvervschef i Kalundborg.

-Jeg har mobbet dig flere gange og sagt, at man skal bo hvor man arbejder, det kommer du til fremover, det er jeg godt nok ked af, men du skal glæde dig til at komme til Holbæk, jeg kender dem. Her har man slået erhverv, handel og kultur sammen og jeg ved de også glæder sig til at du kommer, men vi kommer til at savne dig her i Kalundborg, sagde Brian Sønder Andersen i sin tale.

Jens Lerager starter i sit nye job 1. januar 2023.

Del