”Det er de færreste som kan være bilforhandler i 50 år”

”Det har været sjovt med mange bump på vejen, men det er jo lykkedes meget godt og foreløbigt møder jeg op hver dag, det skal i regne med."

”Det er de færreste som kan være bilforhandler i 50 år” ”Det har været sjovt med mange bump på vejen, men det er jo lykkedes meget godt og foreløbigt møder jeg op hver dag, det skal i regne med,” sagde Peer Glad til de mere end 200 gæster som kom forbi for at fejre ham. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mere end 200 gæster kiggede forbi Bilcentret på Slagelsevej fredag eftermiddag for at ønske Peer Glad tillykke med 50-års jubilæet som bilforhandler.

Det nye store bilhus hos Bilcentret, som til dagligt rummer helt nye biler af mærket Peugeot, Citroen, Opel og Land Rover, var fredag omdannet til en kæmpe festsal hvor der var dækket op til de mange gæster som kom for at fejre Peer Glad, som har været bilforhandler i 50 år.

I dag ejes Bilcentret af Peer Glad sammen med sønnen Jacob Glad, som kom med i forretningen i 1998.

Jacob Glad holdt en lang tale for 50-års jubilaren og sagde bl.a.,

”Alle kan blive bilforhandler, det er nemt nok, men det er de færreste som kan være bilforhandler i 50 år og med succes og stadig still going strong. Du har oplevet oliekrisen i 70’erne, de fattige 80’ere, finanskrisen, brexit, handelskonflikter og nu corona og krig i Europa. De fleste havde nok kastet håndklædet i ringen og var løbet skrigende bort, men du er en fighter og du er kommet flot og helskindet gennem alle de her kriser, og det er jo fordi du har set muligheder og turde træffe de nødvendige beslutninger.”

Talen blev suppleret af bl.a. Flemming Larsen, som var den første medarbejder i Bilcentret og Anders Clausen fortalte også sjove historier om dengang han som 18-årig fik jobbet som Bilcentrets første juniorsælger.

Firmaets mange trofaste medarbejdere blev også nævnt flere gange og bag enhver succesfuld mand står en stærk kvinde, sådan er det også for Peer Glad, hvor Irene Glad har bakket op på hjemmefronten i alle 50 år.

Jacob Glad sluttede sin tale med, at han lovede at passe godt på Bilcentret i fremtiden.

”Det har været sjovt med mange bump på vejen, men det er jo lykkedes meget godt og foreløbigt møder jeg op hver dag, det skal i regne med,” sagde Peer Glad til de mere end 200 gæster som kom forbi for at fejre ham.

Jubilæumsweekend

50-års jubilæet bliver fejret hele denne weekend d. 11. og 12 juni. hvor der inviteres på rundvisning i hele forretningen, der bydes på is, pølser og bobler og så er der selvfølgelig masser af gode tilbud på nye og brugte biler.

Til dem som køber bil i jubilæumsweekenden tilbyder Bilcentret et Tivoli guldkort med i handelen, eller 50% rabat på vinterdæk, en startpakke eller en undervognsbehandling.

Læs også: 50 år med salg af nye og brugte biler skal fejres

Del