Dert er sket rigtigt meget på 25 år

”Vi er meget glade for at have Steffen med på vores team, og håber samarbejdet kan fortsætte i mange år fremover,”

Dert er sket rigtigt meget på 25 år 25-års jubilar Steffen Frederiksen, til højre, sammen med indehaver af Bin2Bil, Tom Frederiksen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Steffen Frederiksen, mekaniker hos Bin2Bil i Kalundborg, er i dag torsdag blevet fejret for sit 25-års jubilæum i virksomheden.

Tilbage i 1997 blev Steffen Frederiksen ansat som mekaniker hos Brdr. Olsen Kalundborg, som senere blev opkøbt af Hans Frederiksen, som i dag er blevet til Bin2Bil. Det er nu 25 år siden og det blev fejret torsdag med hygge i frokoststuen sammen med kollegaerne og mad fra en pølsevogn.

”Din viden indenfor Renault er kæmpestor, og du brænder for mærket. Det er vigtigt for os. Du vil gerne have, at tingene bliver gjort rigtigt og ifølge reglerne, og det er jo også supervigtigt, så du står også for kvalitet – som jo også er et nøgleord for Bin2Bil,” sagde Tom Frederiksen, indehaver af Bin2Bil i Kalundborg, Holbæk og Slagelse, i sin tale til 25-års jubilaren.

53-årige Steffen Frederiksen er Renault Cotech hos Bin2Bil i Kalundborg, hvilket betyder, at Steffen har alle de kurser der skal til for at kunne alt inden for Renault elbiler, plugin hybrid og fejlsøgning og med direkte forbindelse til den tekniske hotline i Sverige.

Men for 25 år siden var det knapt så teknisk. Dengang var der ingen som havde set, at der ville blive solgt så mange elbiler i 2022.

”Rigtigt meget af arbejdet i dag foregår med en avanceret computer, for 25 år siden der havde vi et testapparat i en kuffert, som ikke var særligt avanceret, men vi bruger faktisk stadigvæk den gamle tester hvis vi skal kode en nøgle på en gammel Renault,” fortæller Steffen Frederiksen.

”Vi er meget glade for at have Steffen med på vores team, og håber samarbejdet kan fortsætte i mange år fremover,” siger Tom Frederiksen.

Del