Der har været udfordringer – men nu går det den rigtige vej

Der har været udfordringer – men nu går det den rigtige vej

Af Jens Nielsen

Tanken Bjerge ved OK tanken på Bjerge Landevej har været ramt af flere udfordringer, men nu går det heldigvis den rigtige vej igen og personalet er klar med alle former for drikkevarer, sandwich, pølser og friskbagt brød.

Jan Møller Petersen havde kun lige slået døren op til Tanken i Bjerge da COVID-19 viste sit ansigt, siden kom krigen i Ukraine med bl.a. kæmpe elregninger til følge og senest lukkede banken for erhvervskontoen fra den ene dag til den anden, men nu går det heldigvis den rigtige vej igen.

”Der har været lidt op ad bakke, først med COVID-19 lige efter vi åbnede og så kom krigen i Ukraine som har betydet at vores elregning blev firdoblet. Så lukkede vores bank vores erhvervskonto stort set fra den ene dag til den anden og jeg har aldrig rigtigt fået en fornuftig forklaring, men efter tre måneder blev den åbnet igen, men det giver lige nogle udfordringer og der kommer til at mangle varer på hylderne, men nu går det heldigvis den rigtige vej igen og vores omsætning er stigende,” fortæller Jan Møller Petersen.

Friske Sandwich

Tanken i Bjerge er en lille købmandshandel med bl.a. et udvalg af mejeriprodukter og almindelige købmandsvarer, men der langes også rigtigt mange pølser, franske hotdogs, sandwich og friskbagt brød over disken.

”Vi smører selv sandwich hver eneste morgen og kunderne kan også komme ind og købe en kop kaffe og få smurt et rundstykke med smør og ost, vi har friskbagt brød hele dagen og samtidig leverer vi også sandwich i større mængder på bestilling,” fortæller Jan Møller Petersen.

Kunderne på Tanken i Bjerge er lokalbefolkningen i Bjerge og Store Fuglede, sommerhusgæster fra de mange sommerhuse ved Bjerge Strand, men også håndværkere udgør en rigtig stor del af kundegruppen.

”I gamle dage snakkede man om færgetræk når der kom en færge ind i Kalundborg, nu taler vi om Novo trækket morgen og aften, hvor de mange håndværkere og medarbejdere skal til og fra industrien i Kalundborg, og mange af dem kommer lige ind og skal købe lidt med til turen,” siger Jan Møller Petersen.

Mange pakker

Tanken i Bjerge har også en stor pakkeafdeling. Her kan man hente og aflevere pakker fra både GLS, PostNord, Dao og Bring, og det giver et godt flow i forretningen.

Åbningstider for Tanken Bjerge: Hverdage kl. 6 - 18, lørdag kl. 7.30 - 17 og søndag 7.30 - 15.

Del