Der gøres klar til livsstilsdage i Kalundborg

Livsstilsdagene foregår i denne weekend 6-7. april, begge dage fra kl. 10-16 og der er gratis adgang.

Der gøres klar til livsstilsdage i Kalundborg
Fredag omkring middag var de mange udstillere godt i gang med at sætte deres stande op til weekendens livsstilsdage i Kalundborghallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I denne weekend inviteres alle interesserede til livsstilsdage i Kalundborghallen. Der vil være 74 stande og der er gratis adgang.

Roskildefirmaet PSE Musicon inviterer til en weekend med masser af lækre livsstilsprodukter boliginteriør, kunsthåndværk, beklædning, smykker, kunst, plakater, delikatesser og meget mere samlet under ét tag i Kalundborg Hallerne.

Livsstilsdagene foregår i denne weekend 6-7. april, begge dage fra kl. 10-16 og der er gratis adgang.

Fredag omkring middag var der masser af aktivitet i Kalundborghallen hvor de mange udstillere var godt i gang med at sætte deres stande op, og der bydes på fx delikatesser, kunstmalere, keramikere, smykkedesignere, og der vil blive mulighed for at smage verdens bedste romkugler og har man et ønske om at købe et sæt sengetøj med motiver af en giraf, ja så er det også en mulighed.

Røsnæs Vinlaug deltager også i livsstilsdagen og det samme gør den lokale kunstner Morten Smidt-Jensen som viser sine flotte værker frem. Det er Morten Smidt-Jensen som har stået for den flotte udsmykning i den nye børnehave på Røsnæs Friskole.

Det er Peter Olsen, indehaver af PSE Musicon i Roskilde, som står bag messen, ligesom det var PSE Musicon, der tidligere har stået bag marked og street food festival i havneparken, og senest bierfest i Kalundborghallen.

”Livsstilsdagene i Kalundborg Hallerne har 74 stande og tæller både lokale firmaer og firmaer udefra, vi løfter lige niveauet i forhold til kræmmermarkeder og loppemarkeder, og så er det gratis at komme ind så vi håber at mange vil lægge vejen forbi og blive inspireret,” fortæller Peter Olsen.

Del