Der gøres klar til 2.000 kvm administration

2.000 kvm pavilloner skal der sættes op på området over for, hvor Go’ Form ligger i det tidligere Carmen på Hareskovvej i Kalundborg.

Der gøres klar til 2.000 kvm administration
I de sidste par dage er alle træerne på grunden over for, hvor Go’Form har til huse i det tidligere Carmen i Kalundborg, blevet fældet og muldjorden gravet af. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I de sidste par dage er alle træerne på grunden over for, hvor Go’Form har til huse i det tidligere Carmen i Kalundborg, blevet fældet og en gravemaskine har gravet muldjord af på området. Det er de fordi, der nu skal stilles pavilloner op.

2.000 kvm pavilloner skal der sættes op på området over for, hvor Go’ Form ligger i det tidligere Carmen på Hareskovvej i Kalundborg. Ejerne bag Casa Danica A/S, Niels Jørgensen, Thomas Aunsbak, Esben Christensen og Ricco Lind Hansen, har nemlig købt 2.000 kvm pavilloner, der skal bruges til udlejning af administrationsbygninger.

 ”Vi har valgt at købe de 2.000 kvm pavilloner og sætte dem op på grunden tæt ved Go’ Form på Casa Danicas område, for at lave administrationsbygninger til udlejning. Det har vi gjort, fordi der igennem længere tid har været stor forespørgsel på netop administrationsbygninger. Vi laver selvfølgelig området omkring pænt igen, når vi er færdige med at grave, sætte pavillonerne op osv.,” fortæller Niels Jørgensen.

Del