Der går ged i den for Adam

Hvor klodset, komisk og kærlighedshungrende manden end er, så er han værd at samle på!

Der går ged i den for Adam

Teaterformidlingen Femkanten glæder sig over, at det er blevet muligt at lade tæppet gå for en varm og sjov teateroplevelse, efter at coronarestriktionerne er blevet lempet. I det lille, charmerende spillested, Den Gamle Biograf i Gørlev, vises den forrygende enmandsforestilling ’Mænd i mindre doser’. Det er skuespilleren Kristian Holm Joensen, der serverer ’et stærkt bud på krisehjælp til den trængte mand’, som Politikens anmelder skrev.

Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han ”ved et uheld” har plejet omgang med en ged! Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive, eller skifte i mellem at være. Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd, som til sidst gør, at Eva overgiver sig og beder Adam om igen at flytte tilbage til paradiset.​

En kasse fuld af manderoller

Undervejs i stykket møder man forsvars-, undvigelses-, flugt- og overlevelses instruktøren, gommen uden brud, elskeren, der ikke er en ordentlig mand, manden, der har mistet sin bedste ven, den enlige testosteronbombe-mand, den nybagte far, manden med de lange nosser og mange flere. ’Mænd i mindre doser’ er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget, nemlig en at holde af, holde ud og holde om.

Hvor klodset, komisk og kærlighedshungrende manden end er, så er han værd at samle på! ’Mænd i mindre doser´ er en forestilling med skæve figurer – med store hjerter og til tider noget mindre hjerner! Det er satirisk, sjovt og ind imellem meget rørende.

Snak med skuespilleren efter forestillingen

Der er garanti for et godt og befriende grin i Den Gamle Biograf onsdag d. 26. januar. Og der bliver mulighed for en snak med Kristian Holm Joensen efter forestillingen.

Publikum skal forevise gyldigt coronapas ved indgangen og bære mundbind, indtil man sidder på sin plads. Forestillingen varer 70 minutter uden pause. Billetter kan købes via Femkantens hjemmeside www.5kanten.dk

Del