Der er lagt op til fest og højt humør

De kendte sange kan opleves i to af kommunens forsamlingshuse, og alle er velkomne til at komme og synge med.

Der er lagt op til fest og højt humør
Sangene bliver tilsat en anekdote eller to om folkekunstneren John Mogensen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er lagt op til fest og højt humør når John Mogensen Live – DUO spiller op i forsamlingshusene i Kalundborg Kommune.

John Mogensen Live DUO er et godt valg, hvis man ønsker at nyde John Mogensens populære sange. Med look, stemme og karisma kommer forsangeren Karsten Loft tæt på den rigtige John Mogensen. Pianist og keyboardspilleren Brian Thomsen sørger for super akkompagnement til alle de kendte John Mogensen hits fremført med stor spilleglæde. Sangene bliver tilsat en anekdote eller to om folkekunstneren John Mogensen.

Syng med på de folkekære sange

De kendte sange kan opleves i to af kommunens forsamlingshuse, og alle er velkomne til at komme og synge med på To mennesker på en strand, Fut i fejemøget, Sidder på et værtshus, Der er noget galt i Danmark, Nina kære Nina, og mange flere.

To forsamlingshuse med John Mogensen Live Duo

Fredag den 10. marts åbner Gl. Svebølle Forsamlingshus dørene op kl. 18 til spisning, og kl. 19.30 går bandet John Mogensens Live Duo på scenen. Menuen består af Ggaseret skinke med flødekartofler og salat. Dessert, Kaffe og kage. Tilmelding foregår til Gl. Svebølle Forsamlingshus ved Lisbeth Koefod på tlf. 25 80 07 01

Kirke Helsinge Forsamlingshus står klar med en tidlig påskefrokost lørdag den 18. marts kl. 13 – 17, hvor underholdningen efter frokosten vil være med John Mogensen Live Duo. Billetter købes via www.kalundborglif.dk. 

Arrangementerne er støttet af Liv I forsamlingshusene.

Del