Der bydes på både Paul Simon og Bruce Springsteen

Der er tale om en yderst velspillende jazzkvartet med kærlighed til stort set alt musik.

Der bydes på både Paul Simon og Bruce Springsteen
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På lørdag den 13. juli inviterer Kalundborg Blues- & Jazzclub endnu engang til sommerjazz i Kontorets gårdhave. Denne gang er det Signe Juhl Quartet som står på scenen.

I rækken af populære sommerjazz arrangementer hver lørdag formiddag hen over sommeren i Kontorets gårdhave, er det denne gang Signe Juhl Quartet som står for underholdningen.

Der er tale om en yderst velspillende jazzkvartet med kærlighed til stort set alt musik. Foruden referencer til Peggy Lee, Nina Simone og Chet Baker så sniger der sig også lidt Joni Mitchell, Paul Simon og Bruce Springsteen ind i repertoiret.

Signe Juhl insisterer hele tiden på at tænke fremad og udfordre sig selv med nye musikalske initiativer, der alle handler om at vise lytterne, at musikkens kraft er forunderlig og konstant foranderlig.

Kontoret sørger for at øllet er koldt og er man mere til kaffe eller vin er der også mulighed for det, ligesom der vil være mulighed for at købe smørrebrød i pausen, mens publikum selv skal komme med det gode humør.

Så opfordringen lyder, kom og sving med hver lørdag når Kalundborg Blues- & JazzClub inviterer til sommerjazz i gårdhaven, der er gratis adgang og alle koncerter starter kl. 11.00.

Lineup til lørdagens koncert: Signe Juhl – vokal, Bo Møller – guitar, Niels Kvist - Bas og Casper Mikkelsen – trommer.

Del