Der bliver Kalundborg Rock’er i 2023

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er har netop meddelt, at der bliver festival i 2023.

Der bliver Kalundborg Rock’er i 2023
Der bliver Kalundborg Rock'er i 2023. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er har netop meddelt, at der bliver festival i 2023. De har færdiggjort regnskabet for festivalen 2022, og er blevet enige om, at de igen i 2023 skal stå bag den populære festival i Kalundborg.

Regnskabet er færdiggjort, og det viser et mindre overskud, ifølge styregruppen bag Kalundborg Rock’er, og derfor tør gruppen godt at love, at der bliver festival i Kalundborg næste år også.

”Vi ender ud i et mindre overskud efter, at vi har betalt alle de foreninger, som har hjulpet os med de mange opgaver, der skulle løses. Vi er super glade og stolte over, at vi kunne få det til at rende rundt uden, at vi selv skulle have den store pengepung frem. Det er kun lykkedes ved benhårdt arbejde samt en masse gode sponsorer, som endnu engang valgte at bakke op omkring Kalundborg Rock’er 2022,” fortæller Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for Kalundborg Rock’er, og fortsætter: ”Vi bag Kalundborg Rock’er har derfor taget beslutningen om, at fortsætte med en ny udgave i 2023 for Kalundborgs skyld. Vi mener og tror så meget på, at vi med dette arrangement kan fastholde noget godt og unikt på vores egn, også selv om vi bruger rigtig mange timer på det. Men vi har det godt sammen, og kan lide at lave festival, derfor fortsætter vi ind i 2023,”

Ny mand i styregruppen

Kort forinden festivalen skulle afholdes på Gisseløre i år gik Morten Brændholt desværre pludselig bort. Han var en del af styregruppen, og savnet til ham er stadig stort. Styregruppen valgte, at afholde Kalundborg Rock’er, da det var i Mortens ånd ligesom, de nu tager en ny mand ind i styregruppen, så de kan fortsætte arbejdet for Kalundborg.

”Ved vores festival i år måtte vi desværre tage afsked med vores utrolige gode ven Morten Brændholt, som på tragisk måde måtte alt for tidligt herfra. Det har påvirket os alle og gør det stadig, men vi valgte at afholde festivalen, og er sikre på, at det skete lige i Mortens ånd. Vi stod med et i en meget svær situation, da Morten tog sig af alt inden for vores myndigheds- og sikkerhedsarbejde omkring festivalen, men en af vores gode fælles venner, Anders Kjerulff, tog over, og var med fra fredag morgen, hvor alt skulle godkendes. Det er vi meget taknemmelige for. Anders Kjerulff er nu blevet spurgt, om han vil være med fremover, og han har takket ja til en plads i styregruppen, som ny sikkerhedsansvarlig. Anders vil altså være en del af gruppen fremadrettet. Vi glæder os til, at komme i gang med planlægning af en ny festival i 2023,” slutter Johnny Elmelund af med at sige.

Kalundborg Rock'er i 2023 bliver i weekenden i uge 32, og det bliver igen en to-dags festival - fredag og lørdag.

Del