Den kriminelle skyggeverden

En sprængfarlig aften, fyldt med fængslende beretninger fra en skyggeverden af kriminalitet.

Den kriminelle skyggeverden
Svebølle Biblioteksgruppe og Kalundborg Biblioteker har inviteret René Dahl Andersen indenfor.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Svebølle Biblioteksgruppe og Kalundborg Biblioteker har inviteret René Dahl Andersen indenfor til en sprængfarlig aften, fyldt med fængslende beretninger fra en skyggeverden af kriminalitet. En verden, som fascinerer de mange der iagttager, og korrumperer de få, som har iklædt sig dens skygger.

Hvis man ikke nåede at opleve René Dahl Andersen, da han i februar gæstede Fuglede Forsamlingshus, byder muligheden sig nu igen torsdag den 13. april på Svebølle Kvik Bibliotek. René Dahl Andersen tager sit publikum med på en fængslende, fascinerende og sprængfarlig rejse, når han fortæller om ”Hærdet Vol.2”. Det er René Dahl Andersens historie om forløbet fra ung, idealistisk og talentfuld politibetjent, til at begå én fatal fejl med katastrofale følger for både person og karriere.

”Hærdet Vol. 2” omhandler nye narkosager fra René Dahl Andersens ekstraordinære politikarriere: Skarpe aktioner med pushere, politiforretninger på kanten og beslag på bagmændene, samt den menneskelige side af sagerne. Som agent og betjent var René Dahl Andersen drevet af politihjertet, at jagte stoffer og fjerne det fra gaden. Men først og fremmest var han politimand med hjertet, drevet af sin nysgerrighed efter at lære skæbnerne bag kriminaliteten at kende.

Lyder det som et foredrag man kunne tænke sig at deltage i, kan billetterne købes via Bibliotekets hjemmeside www.kauldborgbib.dk under ”Det sker” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid.

Aftens arrangement sker i samarbejde med Svebølle Biblioteksgruppe.
Er man endnu ikke medlem af Biblioteksklubben, kan man tilmelde sig og læse mere her: www.kalundborgbib.dk/klub 

Del