De små synger

”Vi skal have mere politisk diskussion på tværs af partierne, så finder vi nogle bedre løsninger"

De små synger Thomas Malthesen Hiorth, SF og Jesper Wienmann Hansen fra Det Konservative Folkeparti sætter sammen fokus på, at de vil det brede samarbejde. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Landspolitisk tilhører Det Konservative Folkeparti og SF henholdsvis blå blok og rød blok, men i Kalundborg Kommune vil de to partier gerne det brede samarbejde, derfor fører spidskandidaterne nu valgkamp sammen.

Jesper Wienmann Hansen fra Det Konservative Folkeparti og Thomas Malthesen Hiorth, SF, er gået sammen om at føre valgkamp for at sætte fokus på det brede samarbejde i kommunalbestyrelsen og for at sætte fokus på de mindre partier.

De to kandidater har tidligere stillet op sammen i Svebølle, lørdag var de så sammen i Høng Centret.

”Det er jo for at signalere at vi skal have et bredere samarbejde, vi skal være bedre til at lytte til hinanden, og så vil vi også gerne have at man lytter mere til de små partier, vi har også en stemme, og den skulle vi gerne kunne gøre mere gældende i de næste fire år,” siger Jesper Wienmann Hansen og fortsætter,

”Vi skal have mere politisk diskussion på tværs af partierne, så finder vi nogle bedre løsninger, det er vore pointe.”

”Det er det jeg har prædiket nogen tid, vi skal have de brede snakke om de overordnede retninger, det gør vi slet ikke nu,” siger SF spidskandidaten Thomas Malthesen Hiorth.

I Høng Centret fik de to kandidater til den kommende kommunalbestyrelse følge af Tina Beck-Nilsson, borgmesterkandidat for Socialdemokratiet, og Hans Munk, spidskandidat for Radikale Venstre.

”Når de små synger, så er det tit at de store fugle også kommer til,” siger Jesper Wienmann Hansen.

Er klar til at blive borgmester

For 14 dage siden meldte Det Konservative Folkeparti ud, at de også har en borgmesterkandidat i form af spidskandidat og nr. 1 på liste C – Jesper Wienmann Hansen.

”Hvis nogen peger på mig som borgmester så siger jeg ja, men det skal være baseret på en fornuftig bred politik hen over midten,” siger Jesper Wienmann Hansen

Del