De røde blev grillet

Godt 50 mødte op til det lidt utraditionelle vælgermøde på værtshuset Kontoret

De røde blev grillet Godt 50 mødte op til det lidt utraditionelle vælgermøde på værtshuset Kontoret, hvor der blev serveret øl og røde pølser. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

De to Venstre politikere Niels-Erik Sørensen og Jakob Beck Jensen havde fredag sidst på eftermiddagen inviteret til et lidt utraditionelt vælgermøde på værtshuset Kontoret, hvor de røde blev grillet.

Selv om der var en del Socialdemokrater der mødte op til vælgermødet på Kontoret fredag sidst på eftermiddagen, så var det altså ikke dem som skulle grilles da de to Venstre politikere Niels-Erik Sørensen og Jakob Beck Jensen, som begge stiller op til kommunalbestyrelsen, inviterede til at de røde skulle grilles.

Derimod inviterede de på kold fadøl og store røde grillpølser, og om det var øl og pølser der trak eller det var muligheden for at snakke politik, vides ikke, men godt 50 personer mødte op og fik et par hyggelige timer på Kontoret.

”Det er super dejligt at se så mange, vi var egentligt lidt nervøse for om der i det hele taget kom nogen, der har jo ikke været for mange til andre vælgermøder,” sagde Niels-Erik Sørensen, og Jakob Beck Jensen fortsatte,

”I får ikke lange politiske taler i dag, det har vi været igennem på andre vælgermøder, men jeg vil gerne takke Niels-Erik for at vi kan lave sådan et arrangement sammen, tit er man jo konkurrenter i sådan en valgkamp, og når vi nu snakker om at grille de røde i dag, så vil jeg også gerne takke for det gode samarbejde sammen med de røde.”

Del