De populære Bootcamps vender tilbage

Der er stort set ingen undskyldning for ikke at komme i gang

De populære Bootcamps vender tilbage Thomas Saaby Hansen og Søren Lund Larsen, indehavere af Go Form i Kalundborg, er klar med en række bootcamps. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Motionscentret Go´ form på Hareskovvej har stor succes med deres mange forskellige Bootcamps, og er nu klar med endnu en serie forskellige muligheder for træning, der er stort set ingen undskyldning for ikke at komme i gang.

Bootcamps dækker over et forskellige træningsforløb, med fokus på fx styrke, dans eller kondition. Længden på Go´ forms bootcamps ligger på ca. 10 uger, hvor man træner 2 eller 3 gange om ugen sammen med 15-20 andre. Der er altid instruktør på alle hold, nogle gange den samme, andre bootcamps har forskellige instruktør. Træningsdage og tider er også fastlagt på forhånd.

”Vi kan se at Bootcamps tiltaler mange kunder. Forløbet er planlagt, man skal ikke til- og afmelde hold samt tider og dage ligger fast. Det sociale på holdene mellem deltagere og instruktørerne er også en vigtig faktor” Fortæller indehaver Søren Lund Larsen.

Go´ form starter fem Bootcamps op i løbet af de næste par uger. Bl.a. nyeste skud på stammen, Fit & Cycling/Core. Et 10 ugers forløb med fokus på Cycling (indendørs Cycling/Spinning) og core (ryg/mave træning). Træning tirsdag og torsdage aften med 50 min Cycling og 25 min core træning.

” Vi har lige afsluttet en tre ugers Beginners Cycling bootcamps, hvor vi havde 19 personer på, som ville prøve kræfter med Cycling. Det var en rigtig god bootcamp og det fik os på ideen, om en længere bootcamp med fokus på en bedre kondition og en stærk core” Fortæller Søren Lund Larsen.

De fire andre bootcamps er to Fit & Dance forløb med fokus på dans. En Herrefit Bootcamp som er træning for mænd med fokus på hygge og masser af sved på panden. Til sidst Fit & Strong med træning tre gange om ugen med fokus på styrke. Man kan læse mere om Go´ forms bootcamps på www.go-form.dk

Del