De nominerede til årets Award Show er fundet

Award Show 2023 handler om at hædre og hylde nogle af de dygtigste virksomheder og organisationer på Kalundborgegnen og sætte et fokus på et samlet erhvervsliv

De nominerede til årets Award Show er fundet
De fem virksomheder, der fik en pris til sidste års Award Show, var: Kalundborg Havn, Labcut, Malmos A/S, Dyrehøj Vingaard og Multi-Tech. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Til Kalundborgegnens Erhvervsråds Award Show 2023 uddeles fem erhvervspriser til fem driftige virksomheder/organisationer, som i det seneste år har udmærket sig på hver sin vis inden for en række forskellige områder. Nu er de nominerede til de fornemme priser fundet.

Efter at have indsamlet kandidater til priserne, har en tovholdergruppe for hver pris sat sig sammen og fundet frem til tre nominerede blandt de mange kvalificerede virksomheder/foreninger.

”Kalundborgegnen bugner af oplagte kandidater til de forskellige priser og det har derfor ikke været lige til at skære ned til ”kun” tre nominerede for hver pris. Det viser bare, hvor mange dygtige virksomheder, der er i Kalundborg kommune og, at det bliver endnu sværere at vælge vinderne.”, fortæller en glad Lene Bach Jørler, erhvervschef i Kalundborgegnens Erhvervsråd.

De fem priser, som bliver delt ud er:

Årets Virksomhed

Uddeles af Sparekassen Sjælland-Fyn

De nominerede til "Årets Virksomhed" er:
Benny Petersen A/S, Intertek Denmark A/S og IT-Bilen Aps

Iværksætterprisen

Uddeles af Beierholm

De nominerede til Iværksætterprisen er:
SKØL Brygkompagni, tekstur_butik, Empowerment Academy

Miljø- og Klimaprisen (Den Grønne)

Uddeles af Kalundborg Forsyning

De nominerede til Miljø- og klimaprisen "Den Grønne" er:
Unibio, Meliora Bio og Kragerup Gods

Uddannelsesprisen

Uddeles af Alliancen Biotekbyen

De nominerede til Uddannelsesprisen er:
Helix Lab - Kalundborg, Multi-Tech A/S og Allikelund Gymnasium
Radiomasten

Uddeles af Kalundborgegnens Erhvervsråd i samarbejde med Destination Sjælland

De nominerede til årets Radiomast er:
Kalundborg Symbiosis, Kalundborg Museum og Kalundborg Havn.

Vinderne bliver annonceret til selve Award Showet

Til Award Show 2023 vil vinderne af de fem priser blive fundet og fejret, sammen med resten af Kalundborgegnens erhvervsliv.

Kort om Kalundborgegnens Erhvervsråds Award Show 2023

Award Show 2023 handler om at hædre og hylde nogle af de dygtigste virksomheder og organisationer på Kalundborgegnen og sætte et fokus på et samlet erhvervsliv, som hver dag er med til at løfte vores herlige område.

Award Showet bliver et brag af en festaften, med uddeling af fem erhvervspriser, en lækker lokal menu, god musik, dans og masser af godt humør.

I år danner Absalon og Campus Kalundborg rammerne for festen, hvor det lokale erhvervsliv, over 200 gæster, får mulighed for at mødes, netværke og feste i de nybyggede lokaler og forhåbentlig blive endnu tættere knyttet til én af vores lokale uddannelsesudbydere.

Del