De Grå Synger

Oplev en guldgrube af sange fra halvtredserne, tressernes og halvfjerdsernes danske hitparade.

De Grå Synger De Grå Synger underholder i Aktivitetshuset Vesterlunden i Snertinge. Den 22. oktober.

kontakt@tv-kalundborg.dk

De Grå Synger er en guldgrube af sange fra halvtredserne, tresserne og halvfjerdsernes evergreens i Aktivitetshuset Vesterlunden i Snertinge. Den 22. oktober.

Oplev en guldgrube af sange fra halvtredserne, tressernes og halvfjerdsernes danske hitparade, og oplev at fællessangen giver en ekstra dimension med livemusik og introduktion til numrene.

”TRIO De grå synger” består af Sandy Cortzen, pensioneret fra Livgardens Musikkorps (trommer), musikpædagog John Baage (guitar/sang) og organist Allan Jarmer (klaver). Sanghæfter medbringes til publikum.

Projekt ”Kulturpakker for Ældre” inviterer i samarbejde med Føllenslev-Særslev Pensionistforening til arrangementet.  

Det er ganske gratis at deltage, dog med den ”krølle” at man skal invitere en nabo eller bekendt med til arrangementet. Formålet med projekt Kulturpakker til Ældre, er nemlig at styrke fællesskabet igennem oplevelser og samvær. Der er tale om en ny kulturindsats, som Ældre og Kulturudvalget har igangsat for at mindste ensomhed blandt ældre.

Gratis billetter kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller via henvendelse til Kalundborg biblioteker.

Kulturpakker for Ældre

Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022. Efteråret er derfor fyldt med Kulturpakker til Ældre. I alt kan man oplevede 16 forskellige arrangementer: musik, foredrag, teater og underholdning fordelt geografisk i Kalundborg kommune i 2021. Alt er gratis. Man skal dog huske, at inviterere en nabo eller bekendt med.

Del