De Gæve Gutter spiller op

Den 14. oktober kan man opleve De Gæve Gutter sætte fut i Gørlev Hallen.

De Gæve Gutter spiller op Den 14. oktober kan man opleve De Gæve Gutter sætte fut i Gørlev Hallen. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 14. oktober kan man opleve De Gæve Gutter sætte fut i Gørlev Hallen.

Projekt ”Kulturpakker for Ældre” inviterer i samarbejde med Ældresagen i Gørlev til ’De Gæve gutter’ i Gørlev Hallen.  

”Musikken er underholdende med sjove fortællinger i højde med publikum. Det bliver en koncert med glimt i øjet og nogle vittigheder, som de gæve spillemænd vil hygge sig med at servere for publikum,” fortæller Stine Veisegaard, der er faglig koordinator ved Kalundborg Biblioteker.

Det er gratis at deltage, dog med den ”krølle”, at man skal invitere en nabo eller bekendt med til arrangementet. Formålet med projekt Kulturpakker til Ældre er nemlig, at styrke fællesskabet igennem oplevelser og samvær. Der er tale om en ny kulturindsats, som Ældre og Kulturudvalget har igangsat for, at mindske ensomhed blandt ældre.

Se alle arrangementerne, hvor også der kan bookes gratiss billetter via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller via henvendelse til Kalundborg Biblioteker.

Kulturpakker for Ældre

Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022. Efteråret er derfor fyldt med Kulturpakker til Ældre. I alt kan man oplevede 16 forskellige arrangementer: musik, foredrag, teater og underholdning fordelt geografisk i Kalundborg kommune i 2021. Alt er gratis. Man skal dog huske, at  invitere en nabo eller bekendt med.

Del