De første studenter fra Allikelund får deres huer

Mandag formiddag vajede Dannebrog i vinden ved Allikelund Gymnasium.

De første studenter fra Allikelund får deres huer
Joel Olutimileyin Hansen-Olowolusi blev årets første EUX student fra Allikelund Gymnasium i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag formiddag blev Nathalie Bak Hald årets første HTX student fra Allikelund Gymnasium. Flaget blev hejst efter, at venner og familie havde lykkeønsket den unge glade student, der netop havde været oppe i dansk, og klaret sin sidste eksamen fint.

Nathalie Bak Hald blev årets første HTX student på Allikelund Gymnasium mandag formiddag, hvor hun hejste Dannebrog foran gymnasiet. En halv times tid senere blev også Joel Olutimileyin Hansen-Olowolusi færdig med sin sidste eksamen, og blev dermed årets første EUX student på Allikelund Gymnasium.

”Først skal jeg fejre, at jeg er blevet student, feste og holde lidt sommerferie. Derefter vil jeg gerne i gang med kiropraktor uddannelsen, men kommer jeg ikke ind nu, tager jeg et sabbatår,” fortæller hun.

Vender måske hjem igen

At Nathalie Bak Hald gerne vil være kiropraktorbetyder, at hun, rykker teltpælene op og flytter til Odense på et tidspunkt. Men hun er ikke afvisende over for, at vende hjem til Kalundborg Kommune igen på et tidspunkt.

”Jeg er fra Gørlev, og ja, jeg kunne sagtens finde på at flytte tilbage hertil, når jeg er færdig som kiropraktor,” fortæller hun.

Nogle får en hue, andre en læreplads

Mandag får 15 unge mennesker fra Allikelund Gymnasium den fine hue på. I alt bliver 26 HTX og EUX studenter fra Allikelund Gymnasium i år. GF2 bliver også færdige, men her er der ingen hue. De skal derimod ud på diverse lærerpladser, og de fleste af dem har allerede dem på plads. Bl.a. får Punkt 1, Jem & Fix, Tømmerup Brugs, Jysk og Bech fornøjelsen af de unge mennesker fremadrettet.

På lørdag er der Dimissionsfest for alle studenterne fra Allikelund, og derefter kører studenterne på festlig vis gennem byen for at fejre, at de nu er færdige på gymnasiet.

Del